Python software downloaden

Accelerator 0.1.1
  De inclusieve en gebruiksvriendelijke software Accelerator wordt kuif met behulp van draagbare technologieën dwz Python en OpenGL.
 
6

Freeware
ABC Bittorrent Client 3.1
ABC is een verbeterde client voor het BitTorrent peer-to-peer file distributie-oplossing.
 
5

Demonstratie
PyAMF 0.6b2
PyAMF biedt Action Message Format (AMF) ondersteuning voor Python die compatibel is met de Adobe Flash Player.
 
4

Freeware
DMTools -
Een van onze onderzoeksprojecten is de ontwikkeling van een efficiënte en flexibele Data Mining toolbox (de zogenaamde DMtools) op basis van de scripttaal Python, die in staat is met veelvoorkomende taken in data mining.
 
3

Freeware
Pyquante 1.5.1
PyQuante (Python Kwantumchemie) is een open-source pakket voor kwantumchemie programmering geschreven in Python, Numerieke Python en C.
 
2

Freeware
Python X Library 0.15
De Python X Library is een complete X11R6 client-side implementatie, geschreven in Pure Python.It kan worden gebruikt om een ??laag levelish X Windows-client-toepassingen te schrijven in Python.
 
2

Freeware
Dump all the attributes of an object -
Druk een mooi opgemaakte overzicht van een object, met inbegrip van _everything_ in het object 'dir'. Dit is geweldig bij het programmeren interactief. Uitgebreider dan help (), mooier dan dir ().
 
2

Freeware
IIS/ASP or Apache/mod_python 1.0
Zowel ASP als mod_python kunt u webapplicaties geschreven in Python te zetten. Dit recept kunt u die beslissing duwen om je deployers, in plaats van je programmeurs. Door te abstraheren van de webserver, kan dezelfde Python-toepassing worden ingezet
 
2

Freeware
Luma 2.4
Het is geschreven in Python, met behulp van PyQt en python-ldap. Plugin-ondersteuning is opgenomen en handige widgets met LDAP-functionaliteit voor het eenvoudig creëren van plugins worden geleverd.
 
2

Freeware
NTLM Authorization Proxy Server 0.9.9.0.1
'NTLM Authorization Proxy Server' (APS) is een proxy-software die u toelaat om te authenticeren via een MS Proxy Server met behulp van de gepatenteerde NTLM-protocol.
 
2

Freeware
OcempGUI 0.2.7
Ocean Empire is een herimplementatie van het beroemde DOS-spel Ocean Trader. Hoewel het niet volledig identiek is aan Ocean Trader, zal het veel meer opties, die meer game features aan te bieden aan de gebruiker.
 
2

Freeware
Maki 20030512
XML en Python-gebaseerde webserving kader, met XSLT, embedded Python evaluatie, pijpleidingen verwerking model en caching. Werkt met verschillende XSL transformatoren en webserver Interfaces.
 
2

Freeware
Plone SEO 0.5.3
Plone SEO (quintagroup.seoptimizer) is een product dat is ontworpen door Quintagroup om zoekmachine zichtbaarheid van Plone sites te verbeteren. Plone SEO kan per document bewerken van META tags. Eigenschappen Plone SEO maakt het mogelijk per
 
2

Freeware
Python Hyperschema Database Mapper 3.0
Maakt echt cool en nuttig hypermaps uit SQL database schema, bestaat uit een klein PL / SQL metadata afzuigkap en een Python (of C) postprocessor bestand.
 
2

Freeware
ZSQLMethods with standard CacheManager handling 0.1
Dit is een proof of concept en ruwe realisatie van ZSQL Methoden die de standad Cache Manager ondersteuning voor Moderne Zopes gebruiken.
 
2

Freeware
Expat 2.0.1
Expat is een XML-parser bibliotheek geschreven in C. Het is een stroom-georiënteerde parser waarin een aanvraag handlers schrijft zich in voor dingen die de parser zou kunnen vinden in het XML-document (zoals start-tags). Een inleidend artikel over
 
2

Freeware
guest-magic 0.1.2
Een tool voor de snelle levering van Xen Gast Domeinen. Geschreven in Python met een PyGTK / Glade based user interface voor maximale gebruiksvriendelijkheid.
 
1

Freeware
OpenRPG 1.7.1
OpenRPG is een internettoepassing die mensen in staat stelt om te spelen Role Playing Games en een aantal mini-based oorlogsspel in real-time via het internet. OpenRPG helpt vergemakkelijken karakter tracking, miniatuur gevechten en avontuur gebouw.
 
1

Freeware
PyRAF 1.9
PyRAF is een commando taal voor het starten IRAF taken die gebaseerd is op de Python scripting taal.
 
1

Freeware
Configuration Parser 1.2
Python configuratie parser module die willekeurig diepe hiërarchische optie "woordenboeken" en partnerschap met de bestaande optparse (Optik) python module ondersteunt. De API van deze module zo dicht mogelijk optparse model volgen.
 
1

Freeware