Perl software downloaden

OpenFTS 0.40
De all-in-one software voor systeem-ontwerpers is JBL LAC II omdat het ze gemakkelijk mixed-model VERTEC arrays laat simmuleren.
 
302

Freeware
SPINE 1.3 Beta
Als u het penetratiesysteem wil testen kan het gratis Metasploit Framework kan dit voor u doen.
 
237

Freeware
GNU Hosting Helper 2.05
De belangrijkste kenmerken van handige JReport Server programma zijn de volgende: het voorziet in aanbrengen van custom reporting in een applicatie draaiend op een Java EE applicatie server; het ondersteunt volledig beheer van rapportage en.
 
233

Freeware
RiMap 1.0
De BigAnt Messenger heeft een vertrouwde en gebruiksvriendelijke interface en het werkt onafhankelijk van het soort verbinding.
 
221

Freeware
PRO-Search 0.18.3
De all-in-one applicatie Casper Secure Drive Backup is speciaal ontworpen voor het maken van een volledig versleutelde backup van PGP WDE of Windows BDE systemen.
 
120

Freeware
Perl Chat 0.1.1
Microsoft SQL Server 2012 Express is een krachtige en betrouwbare gratis datamanagement systeem dat een rijke en betrouwbare gegevensopslag levert voor lichtgewicht websites en desktop applicaties.
 
95

Freeware
App-CLI 0.08
De handige software TurboNote Relay Server maakt de communicatie heel gemakkelijk en snel.
 
59

Freeware
Easy Guestbook 1.0
Het script gebruikt ook MySQL als database om commentaar te slaan.
 
11

Freeware
Clean Sweep 1.17
Clean Sweep is een plugin die beheerders helpt bij het vinden en oplossen van gebroken inkomende links naar hun website.
 
10

Freeware
Java-JCR 0.08
De JSR 170 specificatie beschrijft een op Java gebaseerde API voor toegang hiërarchische databases.
 
10

Freeware
Guestbook Script 1.05
Dit is een van de meest krachtige perl gastenboeken die u vindt op het internet. Bezoekers die naar uw site komen staat zal zijn om opmerkingen en andere algemene informatie over zichzelf te verlaten. Als u wilt weten wat uw bezoekers denken, en als
 
7

Freeware
Download Tracker script 1.06
De Download Tracker is een CGI-script dat de downloads beheert van uw webpagina. Opties zijn onder andere verzoeken om e-mail adres en anti-Leach-systeem. Heeft een back-end bedieningspaneel. * Optie voor het vragen voor e-mail. * Tel de downloads. *
 
6

Freeware
Credit Card Validation -
Het script controleert alle 13 of 16-cijferig Visa Cards, MasterCard, Novus (Discover) kaarten en de 15-cijferige American Express.
 
5

Freeware
Aub Code 2.2
aub (uitgesproken als-OW-als in Saoedi) is een (niet zo) kort perl ontworpen script om artikelen te downloaden van nieuwsgroepen en automagisch decoderen.
 
4

Freeware
Gmail Downloader -
Dit script zal u toelaten gebruik maken van je Gmail-account als een file server! Bestanden die u hebt opgeslagen in uw Gmail-account (zoals e-mail) kunnen worden aangeboden voor downloaden van uw site. Het script zal aanmelden bij uw Gmail-account,
 
4

Freeware
Form Mailer -
Form Mailer is een generieke Perl script dat zal u toelaten om: - Proces zowat elke vorm van uw website - Valideer het formulier online voordat deze worden verzonden - de gebruiker welke gegevens hij zal sturen voordat hij klikt Show - E-mail van de.
 
3

Freeware
Guestwho 2.1
Een unieke en krachtige, maar toch zeer gebruiksvriendelijk Gastenboek Script, wordt GuestWho geladen met tal van functies die de concurrentie gewoon niet bieden.
 
3

Freeware
MailWorld 1.4
MailWorld is CGI-script voor woorden Alle hosting. Mensen kunnen hun eigen mailing-lijsten met je script en het zal hosten deze maillists. Script ook HOLD Centraal Maillist (voor Administrator). Eigenschappen: SMTP / Sendmail-schakelaar voor het
 
3

Commercieel
Credit Card Validation Solution 5.13
De Credit Card Validation oplossing?? is een set van open source scripts die creditcard informatie wordt ingetoetst correct. Het is op dit moment beschikbaar om te downloaden in drie talen: Java, PHP en Perl. De oude Visual Basic versie is ongeveer
 
3

Freeware
Gamestats 1.5.4
Gamestats is een logfile parser geschreven in Perl, dat is:. * Gemakkelijk te * Geleverd met een eigen Windows executable * instellen Vereist geen externe modules * Vereist geen database * genereert statische html-pagina's, zodat u geen behoefte
 
3

Freeware