Bron software downloaden

Open XML Format converters Administrative Template 2.0
De handige software-applicatie CLAM-Chordata is speciaal ontworpen voor het analyseren van de akkoorden van een muziekbestand op uw computer.
 
51

Freeware
Access 2000 Tutorial: Northwind Traders Sample Database 1.0
U kunt gebruik maken van de Noordenwind voorbeelddatabase als een hulpmiddel om u te helpen te leren Access 2000.
 
19

Freeware
Jari Komppa TextFX 7.0
Textfx textmode grafische bibliotheek, revisie 7Veel bugfixes en opruimen, de beeldkwaliteit is enorm verbeterd. Nieuwe testbank applicatie opgenomen die kan worden gebruikt voor regressie testen bij de ontwikkeling van de conversie filters
 
17

Freeware
Excel 2003 Sample Office System Inside Out 1
  Nu heb je niet nodig om handmatig te berekenen graad van studenten omdat, handige software Excel 2003 Sample Office System Inside Out is er voor u.
 
14

Freeware
Dynamic Directory To HTML for Linux 1.0
Een eenvoudige PHP-gebaseerde script dat een mooie directory listing maakt van de bestanden in de huidige directory.
 
14

Freeware
Access 2003/2002/2000 Sample: On time and how much has elaps 1
Nu kunt u gemakkelijk leren dat hoe kunt u de verstreken tijd te berekenen met behulp van Access 2003/2002/2000 Voorbeeld: op tijd en hoeveel er Elaps ed bestand. Het omvat drie voorbeelddatabase functies en wordt uitgebracht door Microsoft Company.
 
12

Freeware
Delphi Database 1.0
Door Simon Murrell. Database vol source code die vragen en antwoorden op de broncode problemen heeft. Vereist BDE.
 
11

Freeware
TCAD for Borland Delphi&C++ Builder xp2
TCAD is een onderdeel dat zal je helpen schrijven vector graphics toepassingen. Vormen kunnen worden door interactie met de muis of code. Het is eenvoudig in gebruik, effectief en krachtig. Het bespaart u kostbare tijd. Tekening vormen op canvas
 
10

Shareware
Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files 1
Het Access 2003 Sample: Inside Out Sample Files is alleen compatibel met Microsoft Office Access 2003. Eigenlijk bevat sample bestanden die zijn ontleend aan het boek Access 2003 Inside Out, door John Viescas.
 
8

Freeware
Access 2000 Sample: Report Topics 1
De Access 2000 Voorbeeld: Meld Onderwerpen database bevat voorbeeldrapporten die aantonen hoe u een verscheidenheid van de rapportage taken, zoals uit te voeren:  * Het creëren van een Top 10 rapport * Afdrukken van een constant aantal regels per.
 
7

Freeware
Microsoft Sample for Microsoft Office Communicator 2005 Tabs 1.0
Deze oplossing laat de toevoeging van een aangepaste Microsoft Office Communicator 2005 tabblad gebruik te maken van een steekproef webtoepassing genoemd.
 
7

Freeware
XML Viewer 3.0
MindFusion's XML Viewer wordt gebruikt om de inhoud van een XML-bestand onderzocht in een gemakkelijk te gebruiken omgeving.
 
6

Freeware
TJI Java IDE 8.2
Een snel en zeer eenvoudig te gebruiken Java IDE die is volgepakt met handige functies zoals het vangen van compile-time en run-time uitzonderingen en hun locaties in de broncode.
 
6

Shareware
.NET decompiler Dis# 3.0
Het typische probleem met decompilatie is het ontbreken van volledige broninformatie in het uitvoerbare bestand.
 
5

Shareware
SDE for Eclipse (SE) 4.0
Visual Paradigm SDE voor Eclipse is een UML CASE tool / plug-in nauw geïntegreerd met Eclipse.
 
5

Commercieel
Proxy in Visual Basic 6 1
Proxy in Visual Basic 6 1 biedt u een gratis tutorial die de meest elementaire single-thread Winsock proxy-server in Visual Basic.
 
5

Freeware
for Windows Help Designer/HtmlHelp 3.8.7
 U kunt Microsoft HTML Help-systemen eenvoudig maken met behulp van handige WHD voor Microsoft HTML Help.
 
5

Shareware
Access 2000 Sample: Database of Sample Forms 1
De Access 2000-database van Sample Forms biedt monster gebruikersformulieren die laten zien hoe aan een breed scala van taken, zoals het brengen van een subtotaal van een sub formulier om een .
 
5

Freeware
MSWLogo 6.5b
 U kunt te weten komen over MSWLogo dat is eigenlijk simpel programmeertaal. De talen zijn er in volgende twee modellen: gecompileerd en geïnterpreteerd. De gecompileerde taal wordt gebruikt voor het schrijven programma wordt toegevoerd aan compiler
 
5

Freeware
Microsoft Developer Support OLE File Property Reader 2.1
De Microsoft Developer Support OLE File Property Reader 2.1 Voorbeeld laat zien hoe u de IPropertyStrorage interface te gebruiken om te lezen en te schrijven document eigenschappen van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en
 
5

Freeware