Diversen software downloaden

Perl Express 2.3
Beschrijving van de ontwikkelaar: Perl Express is een unieke en krachtige geintegreerde omgeving om te ontwikkelen onder Windows 98/Me/2000/XP/2003, inclusief meerdere tools voor het werken in de Perl-programma taal.
 
2493

Shareware
AntiCrack Software Protector Basic 1.09
Anticrack Software Protector is een dll- en exe-compressietool die gebruikt wordt om dll- en exe-applicaties gebruikt door ontwikkelaars te beschermen.
 
2021

Shareware
RegexBuddy 2.1.0
RegexBuddy is uw perfecte metgezel voor het werken met reguliere uitdrukkingen. Creëer makkelijk reguliere uitdrukkingen, die u precies kan aanpassen zoals u wilt. Begrijp duidelijk complexe regexps die door anderen werden geschreven. Gebruik
 
1963

Shareware
Magic C++ 3.0
Als je een programmeur bent die Windows Client gebruikt om ontwikkelingen toe te passen om externe Unix/Linuxservers, is Magic C++ precies waar je naar op zoek bent.
 
1839

Shareware
Restorator 2007 Update 2 B
Restorator is een tool die u toelaat om te werken met toepassingen van ramen middelen en applicatie componenten.
 
1791

Shareware
Quick Batch File Compiler 3.7.5.0
Wilt u uitvoerbare programma's van uw batch-bestanden te creëren? Dit hoeft niet zo uitdagend als het lijkt te zijn. Van belang is het gebruik van het juiste programma. Dit is de reden waarom u Quick Batch File Compiler moet gebruiken. Het programma
 
1714

Shareware
Free Hex Editor 3.12
Free Hex Editor Software - Binaire en Hex file editing tool voor Windows met Multi-Window, Multi-Document Interface, Text Viewer, Geavanceerd zoeken en vervangen functies.
 
1609

Freeware
Learn to Draw for Beginners 1.0
Als u op zoek bent naar een software programma die u kunnen helpen in uw tekening zo goed als u te voorzien van leuk als u geniet van uw tekening dan leren tekenen voor beginners is de juiste keuze voor u.
 
1562

Shareware
Ghost Installer Studio 4.2
De Ghost Installer is een alles-in-een gebruikersinterface oplossing die zeer gebruikersvriendelijk is en beschikt over unieke, naar uw smaak aan te passen, functies.
 
1500

Demonstratie
XPowder 2010.01.15
Je kunt de software XPowder gebruiken voor de volgende twee handige doeleinden: voor de analyse van poeder röntgendiffractie patronen; om rechtstreeks data te verwerven uit een aantal oudere diffractometers.
 
997

Shareware
KWizCom SharePoint SurveyPlus Web Part 3.1
Nu kan u eenvoudig en snel quiz-vragen maken van om het even welk type enquête door KWizCom SharePoint SurveyPlus Web Part te gebruiken.
 
957

Shareware
GnG1 2.5
De handige software GnG1 Modellen kan berekeningen, niet-lineaire convergentie, en hoogwaardige grafische productie opdrachten uitvoeren dankzij de R scripting V.
 
938

Shareware
AnyChart Map Converter 1.0.3261.26913
De handige software AnyChart Map Converter is speciaal ontworpen voor het omzetten van ESRI shapefiles in de speciale AMAP formaat.
 
932

Freeware
UC Micro Search Utility 5.0
U kunt handige software utility UC Micro Search gebruiken om tijd te besparen doordat het helpt bij het vinden van apparaten op basis van uw programmeermodel. Het is zeer makkelijk te gebruiken en je kunt het gratis downloaden.
 
835

Freeware
ObjectDBX 1.0
Je kunt proxy dialoogvenster overbodig maken door het installeren ObjectDBX in je AutoCAD 2004 ObjectDBX Klassen Object Enabler systeem. Het is heel eenvoudig te gebruiken en is handig voor alle gebruiker van AutoCAD.
 
827

Freeware
APNSoft Controls for ASP.NET 4.0
Nu kun je snel feature rijke web applicaties bouwen met behulp collectie van ASP.NET-besturingselementen die door de ongelooflijke software APNSoft Controls for ASP.NET worden verstrekt. Het bevat de volgende onderdelen die zeer eenvoudig te
 
770

Shareware
MySlideShow Silverlight Gallery Plug-in 1.1.3
U kunt de handige MySlideShow plug-in Silverlight Gallery gebruiken voor het gemakkelijk creëren van webdiavoorstellingen, zelfs met muziek.
 
761

Freeware
System Center Updates Publisher 2011 5.0.1727
Om software applicaties te installeren, aan te passen of bij te werken, kan System Center Updates Publisher u helpen om de gegevens en essentiële updates te importeren, zodat u gemakkelijk kunt updaten en publiceren.
 
758

Freeware
Agilent Waveform Download Assistant 1.7
Met de handige software Agilent Waveform Download Assistant kan u een serie MATLAB functies downloaden als MATLAB-bestanden. U kunt de bestanden downloaden naar je gewenste directory. Er is een hulpbestand beschikbaar.
 
755

Freeware
CubeSlice Viewer 9.20.125
Je kunt nu multidimensionale gegevens eenvoudig bekijken via de handige software CubeSlice Viewer.
 
747

Freeware