Toegang Controles software downloaden

Lock My PC 4.7
Het hulpprogramma voor het instellen van uw computer onder een wachtwoord, dus de toegang te blokkeren door buitenstaanders aan het systeem.
 
2310

Shareware
FaceCode v - 2.0
Mensen gebruiken vaak verschillende codes om de veiligheid van hun computer te verbeteren en onbevoegden de toegang te ontzeggen.
 
2111

Shareware
Disk Password Protection 5.2.3
De schijf beveiligen met een wachtwoord is een tool die uw harde schijf kan beschermen met een wachtwoord en de andere gebruiker te beperken om iets te veranderen.
 
1201

Shareware
File & Folder Protector 1.893
Protect Files and Folder is een uitstekend, makkelijk te gebruiken en met een wachtwoord beveiligd hulpprogramma dat werkt op Windows-kernel-niveau waardoor u uw bestanden en mappen kunt beschermen, of ze veilig verbergen voor toegang.
 
665

Shareware
PKF Product Key Finder 1.0.8
Nu kun je eenvoudig je verloren of vergeten producttoetsen vinden of herstellen dankzij softwaretoepassing PKF Product Key Finder.
 
665

Shareware
DeviceLock 5.51
DeviceLock 6.1.1 build 9011 - Laat het beperken van toegang tot USB-poorten, verwijderbare media, en alle andere apparaten toe (poorten, Bluetooth en Wi-Fi adapter, optische drives, printers, enz., met toegang beschikbaar, afhankelijk van de tijd en
 
489

Demonstratie
Security Administrator 14.01
 U kunt de toegang tot uw PC met Security Administrator beperken omdat u met dit wachtwoordbeveiligde hulpprogramma een verscheidenheid van toegangsbeperkingen op kunt leggen om uw privacy te beschermen en te verhinderen dat anderen knoeien met uw.
 
324

Shareware
CD-DVD Lock 3.04
CD-DVD Lock Is crypto operation mechanisms software ontworpen voor het beperken van lees- of schrijftoegang tot apparaten voor verwisselbare media of bepaalde partities van de harde schijven.
 
285

Shareware
Disk Drive Security 10.01
Als je op een aantal programma's of websites open hebt staan heb je verschillende knoppen nodig om ze te kunnen bedienen.
 
282

Shareware
DeskLocker 2005
Heeft u een iRiver speler? Wilt u deze ook gebruiken om een ??aantal van uw favoriete video's bekijken? Dan is dit de ideale video conversietool voor u. U kunt bijna alle populaire videoformaten compatibel maken met uw speler. U kunt het ook
 
163

Shareware
ProtoVer LDAP testsuite 1.5
De all-in-one software Contractor's Office kan het totale bedrijfsproces efficient beheersen.
 
72

Demonstratie
Yahoo Messenger Spy Monitor 3.81
Yahoo Messenger Spy Monitor is een goed ontworpen spion software voor Yahoo Messenger, ICQ, AOL.
 
20

Shareware
USB Blocker 1.0
CheapestSoft USB Blocker is de beste software die een individu of een systeembeheerder controle USB-opslagapparaten (USB Flash Disk, USB-schijf, iPod, etc.
 
17

Shareware
File Access Helper 8.1.2
File Access Helper is een security software om bestanden te controleren access.It kan inloggen en toegang weigeren tot bestanden en registersleutels op de PC verlagen cantrunning / kopiëren / openen / wijzigen / verwijderen / zoeken naar een document
 
16

Shareware
ReadyNAS Remote 1.6.5.18
Er zijn drie dingen die set ReadyNAS Remote, afgezien van elke andere vorm van toegang op afstand.
 
16

Freeware
Access Boss 2.2
Voorkom dat uw kinderen, studenten, co-werknemers uit het gebruik van uw computers op off uur.
 
14

Shareware
Instant Lock: BeST FoLdeR LOCk : Free Download 3.0.3
Een revolutionaire bestand beveiligingssoftware, volledig te beschermen, vergrendelen en te verbergen al uw prive-mappen en kostbare bestanden van andere gebruikers en programma's.
 
13

Freeware
MyPrivacy 5.0.2
Wis je sporen. MyPrivacy, een nieuwe gratis software van Omniquad is een privacy-tool die u helpt uw privacy te behouden door het opruimen van alle sporen van uw internet-en pc-activiteiten. Het helpt u gegevens kunt u als persoonlijke informatie in
 
11

Freeware
File Access Scheduler 5.02
Bescherm uw bestanden worden uitgevoerd, bekeken, gewijzigd en verwijderd met File Access Scheduler.
 
9

Shareware
Family Cyber Alert 4.05
Nu kunt u een oogje houden op uw kinderen online en offline activiteiten met inclusieve softwaretoepassing Family Cyber .
 
8

Shareware