Benchmarking software downloaden

Fraps 3.4.6 B 13748
Fraps een Windows-toepassing kan worden gebruikt met spel, omdat het gebruik maakt van DirectX of OpenGL grafische technologie.
 
1931

Shareware
Optimum XP 1.4
Optimale XP tweaks Windows XP en bevat meer dan 150 krachtige tweaks en verborgen registerinstellingen, waardoor het zo makkelijk om te versnellen, veilige en volledig aanpassen van uw Windows XP Home te maken.
 
1547

Shareware
CTRIO Workbench 2.12.010
Nu bouwt u een degelijke configuratie met de handige CTRIO Workbench die gebruikt eenvoudig te gebruiken is dankzij de grafische interface die je helpt bij het instellen van verschillende operationele modi.
 
338

Freeware
Squid Efficiency Analyzer 1.1.0
Verschillende soorten toepassingen en functies vereisen het gebruik van modems. De term modem is ontstaan uit twee termen - modulatie en demodulatie. Dit is eigenlijk het omzetten van signalen tussen digitale en analoge formaten om de communicatie
 
271

Freeware
XP Disk Cleaner 2.0
XP Disk Cleaner is een krachtig hulpmiddel voor het reinigen van schijven uit de informatie die uw systeem verstopt en vermindert de prestaties van uw computer.
 
19

Shareware
TuneUp Utilities 2010 1.00
 Nu kunt u uw systeem snel maken, evenals op maat en bevestig met de TuneUp Utilities 2010.
 
19

Shareware
Norton Utilities 14.5
Norton Utilities biedt de essentiële tools die u nodig hebt om de prestaties van uw pc te optimaliseren.
 
14

Shareware
PC Accelerator 2007
PC Accelerator is onze krachtige all-in-een pc-prestaties en internet versnelling oplossing ontworpen om te helpen verhogen van uw systeem en online prestaties en beveiliging.
 
13

Shareware
ASUS GPU Tweak 2.0.3
ASUS GPU Tweak 2.0.3is ontwikkeld tot een essentieel programma waarmee u kunt controleren en instellingen te optimaliseren voor ultieme prestaties op alle grafische kaarten zijn! Natuurlijk zal ASUS-videokaarten komen met meer exclusieve functies.
 
13

Freeware
Double Driver 4.1.0
     U kunt de geïnstalleerde stuurprogrammas op uw PC te zien met behulp van het programma Double Driver.
 
13

Freeware
ASUS Cool & Quiet 2.18.01
ASUS Cool & Quiet 2.18.01gives u veel gemak met dit handige programma whichenables de CPU belasting van het systeem te controleren en automatisch af te stemmen CPU-voltage en frequentie, wat resulteert in lagere temperatuur. Snelheid van de
 
12

Freeware
ASUS GPU NOS Utility 1.00.06
ASUS GPU NOS Utility 1.00.06proves zich als een gunstig en interestingapplication dat is ontworpen om u te voorzien van een eenvoudige middel om de prestaties van het systeem. Deze tool is gewijd aan de videokaart processor (GPU) en Het zal u
 
12

Freeware
PCIe Speed Test 0.2
PCIe Speed ​​Test 0.2offers u een effectieve en functionele tool waarmee u eenvoudig verbeteren van uw ervaring met AMD APP en de AMD APP SDK. Power Toys kan u helpen doen een aantal dingen, zoals: meten van bepaalde bandbreedte op uw
 
10

Freeware
Hard Disk Erasing Utility 3.0.1.5
Harde schijf wissen Utility is om u in de geheime voorwerpen te vernietigen vergemakkelijken.
 
10

Shareware
TuneUp Utilities 2009 1.00
 De ondersteunde functies van TuneUp Utilities 2009 zijn als volgt: het gebruik ervan kunt u individueel te optimaliseren ramen, het heeft een eenvoudige oplossing voor elke pc-gerelateerde problemen, het verbetert je prestaties van het systeem, het.
 
8

Shareware
IObit SmartDefrag Beta 6.0
Disk versnippering is in het algemeen belangrijkste oorzaak van trage en onstabiele prestaties van de computer. Smart Defrag helpt defragmenteren van uw harde schijf meest efficiënt.
 
7

Shareware
ATTO Disk Benchmark 2.47
Meet uw opslagsystemen prestaties De ATTO Disk Benchmark toepassing werd ontworpen om een ​​prestatiemeting hulpmiddel zijn.
 
7

Freeware
Everest Home Edition 2.20
 Everest Home Edition is gratis hulpprogramma voor systeeminformatie, systeem diagnostiek en benchmarking.
 
7

Freeware
The TUT Video 1.30
TUT - The Video. Video van TUT, The Ultimate Troubleshooter, de meest complete en meest effectieve PC Tuning programma ooit geschreven.
 
6

Shareware
Application Accelerator 1
Deze technologie combineert de nieuwste pc-management technieken om uw toepassingen met de grootste prestatie-uitgang voorzien.
 
6

Demonstratie