Lanceerders & Opdracht Managers software downloaden

ShutDown 3.5.0
 Het programma wordt afgesloten (opnieuw opgestart), de computer op een bepaald tijdstip.
 
1429

Freeware
beKEY 1.5.2.1
Hoewel beKEY ontworpen is voor degenen die niet met een conventioneel toetsenbord kunnen werken, werkt deze screen-based toetsenbord vervanging goed voor elke gebruiker.
 
813

Freeware
Iomega QuikProtect 1.3.4
U kunt de handige applicatie Iomega QuikProtect gebruiken voor uw gegevensbescherming.
 
697

Freeware
Supreme Shutdown Scheduler 1.1
xArrow Is handig industriële configuratie software die handig is voor gebruikers die infrastructuur of-faciliteit gebaseerde processen eenvoudig willen volgen en controleren.
 
301

Freeware
Mumeet Shut or Kill on Time 1.0
Je kunt de gratis alles-in-één Media Player gebruiken als een alternatief voor je huidige Media Player omdat het alle audio-en videoformaten ondersteunt.
 
243

Freeware
DoWinStartup 1.0
Als u uw wachtwoord kwijt of vergeten bent kan je de beste recovery oplossing voor Outlook aanwenden: Outlook Password Recovery PRO helpt u om uw gegevens te herstellen en te gebruiken.
 
218

Freeware
Windows 7 App Launcher -
Ontworpen om te werken op de mainer waarop jij werkt, de PhotoPresets tackled slechts een parameter ontwikkeling per keer zodat je je foto optimaliseert bij elke stap en ontwerp maakt dat je echt wilt, zonder aan kwaliteit in te boeten.
 
208

Freeware
QuickLaunchLink 1.0
De all-in-one software voor eBay-verkopers is Auctonic. Het helpt je op volgende manieten: je kan tot 24 beelden in hoge resulutie gratis opslaan, je kan items in de meest geschikte categorie oplijsten via de ingebouwde selectietools, je kan de
 
74

Freeware
Big Fish Games: Game Manager
De Game Manager kunt u downloaden en activeren zowel de pc als Mac-games. Wanneer u een spelletje downloadt van Big Fish Games, is de Game Manager applicatie op uw computer.Click de Manager pictogram Spel op de Game Manager te openen en toegang te
 
48

Freeware
Acer LaunchManager 2.0.05
Acer LaunchManager is ontworpen om u te voorzien van een eenvoudig middel van het toewijzen van functies aan speciale toetsen op uw notebook.
 
27

Freeware
Startup Cleaner and Autorun Manager 2.1
De handige spel geluid programmering hulpprogramma FOXPRO Programmer ondersteunt de volgende genoemde FOXPRO model spelletjes: PRAIRIE Blaster, CS-24, CS-24B, KRAKATOA, SNOW-CROW PRO (SC3, SC5), SNOW-CROW PRO 2, HELLFIRE, SHOCKWAVE, OCC , XR6, NX3,.
 
21

Shareware
Application Launcher (and Editor) 2.1.1
Application Launcher is een programma waarmee u uw programma's en andere bestanden te starten met een enkele klik.
 
19

Demonstratie
Background Optimizer 1.4
Achtergrond Optimizer is een eenvoudig te gebruiken tweaker dat uw computer de prestaties kan verhogen door defragmentatie, schoonmaken van de rommel en geen antivirus te controleren.
 
16

Shareware
LOGOFF - Frink 0.1 pre-beta
Windows NT biedt geen mogelijkheid voor Beheerders toe dwingen om naar uit te loggen via het netwerk, bijvoorbeeld gebruik verbieden na een bepaalde tijd.
 
16

Freeware
Advanced Application Restarter 3.12.17
Geavanceerde toepassing herstarter is een eenvoudige toepassing die u toelaat om opnieuw op te starten elke toepassing op de pre-geregelde intervallen.
 
14

Shareware
Application LaunchPad XP 1.3
Toepassing LaunchPad XP kan de gebruiker snel te starten toepassingen, waardoor de noodzaak om het Windows Start Menu gebruiken.
 
14

Shareware
Logo Randomizer 1.4
Perfict voor degenen die hebben een groot aantal Starup & shutdown-schermen, en wallpapers.
 
13

Freeware
Application Launcher 0.99
Application Launcher is een script draagraket met een mogelijkheid om verzameld output van servers op afstand te sturen naar een klant per e-mail.
 
12

Shareware
Ultimate Boot Disk 4.31
  Volgende hulpprogrammas zijn opgenomen in de Ultimate Boot Disk: akoestische alarmen, verenigd Windows NT 2000 te downloaden, opstarten troubleshooter, laarsfloppy virus zelf-controle, terwijl de muis ook wordt ondersteund.
 
12

Freeware
One Click Logoff 2012
One Click Afmelden installeert een log-uit-knop in de Windows-werkbalk Snel starten, en door simpelweg te klikken je bent uitgelogd, zonder vragen.
 
11

Shareware