Shell Gereedschap software downloaden

Bee Icons 3.1
Misschien bent u zo gewend aan het zien van de monotone Windows-pictogrammen dat die zich hebben veranderd in een doorn in het oog, u vraagt zich misschien af wat u eraan kunt doen.
 
2578

Shareware
Key Transformation 5.348
Wist u dat u een toets op uw computer kunt toewijzen aan een andere letter of symbool.
 
1892

Shareware
X2Net Recent Documents 2.0.1.2
Heb je ooit een bestand op je computer willen opslaan waarna je vergat waar je het had bewaard.
 
1747

Shareware
DosBlaster 3.0.163.2
Nu kunt u eenvoudig de dosbox starten door rechts te klikken op dos uitvoerbare bestanden en dit is mogelijk door het gebruik van de geweldige software DosBlaster.
 
851

Demonstratie
ContextConsole Shell Extension 2.1.0.1
Nu kun je eenvoudig en snel de opdrachtprompt openen in je huidige directory of in een andere directory met behulp van exclusieve software ContextConsole Shell Extension.
 
552

Demonstratie
Windows Explorer Shell Context Menu 7.14.3618
De gemakkelijk te installeren en te gebruiken software die u helpt aangepaste items toe te voegen aan het Windows Explorer Shell Context Menu is Explorer Context Menu.
 
433

Shareware
TweakNow RegCleaner 2012 7.2.0
TweakNow RegCleaner vindt en verwijdert onjuiste of verouderde waarden in je register.
 
40

Freeware
XP Data Recovery 1.1
XP Data Recovery is een krachtige en makkelijk te gebruiken data-recovery en undelete oplossing voor Windows 98/Me/2000/XP/Vista.
 
17

Shareware
XP Context Tools 1.1.1
Voeg nuttige hulpprogramma's naar Deze computer en Verkenner Context Menu XP Context Tools is een verzameling van handige tools toegevoegd aan contextmenu van Windows Verkenner gebruikt door Camtech op een dagelijkse basis.
 
16

Freeware
Multi Desk Assist 1.0.0.2
Multi Desk Assist is een uitgebreide Windows Virtual Desktop Software om meerdere desktop en virtuele desktop te creëren op de belangrijkste Windows-besturingssysteem.
 
16

Shareware
Perfect Booster 2.5
Perfect Booster is een alles-in-een applicatie die register schoonmaken, Windows-optimalisatie, geschiedenis reiniging, etc, biedt computergebruikers van een zorgeloos systeem tune-up integreert.
 
10

Shareware
PDF Bates Numbering 2.0
Bent u een juridische professionals of advocaten, en willen een label of gedeelte toe te voegen aan uw bestaande PDF-documenten.
 
7

Shareware
Actual Window Menu 8.8
Actual Window Menu is een suite van de meest populaire innovatieve tools waarmee gebruikers werken vensters op het bureaublad in een aantal geavanceerde manieren: als alternatief minimaliseren om Windows systeemvak (system tray) of een drijvend icoon.
 
6

Shareware
Febooti FileTweak Download Speed
Test internet snelheid. Breidt Windows "eigendom" tabs te meten en weer te geven download snelheid, geschatte tijd voor zowel enkelvoudige als meervoudige downloaden van bestanden. Vergelijk verschillende bandbreedte types (T1, kabelmodem,
 
6

Freeware
True Eraser 1.0
TrueEraser is een geavanceerde tool voor Windows, waarmee u gevoelige gegevens van uw computer volledig te verwijderen.
 
5

Shareware
9Desks 1.8
9Desks is een programma dat u toelaat om tot negen virtuele desktops voor betere toepassingen management.
 
5

Freeware
Folder Marker 4.2
Folder Marker is een van die kleine hulpprogramma dat als je eenmaal hebt je afvragen hoe je ooit deed met uit het.
 
5

Freeware
Crystal Desktop 3.9
Crystal Desktop is de beste virtuele desktop manager. Beheer tot negen desktops van de taakbalk met deze tool. Crystal Desktop heeft een duidelijke point-and-click interface. Keystroke, behang, iconen kunnen worden aangepast voor elke desktop. Sleep
 
5

Shareware
RAW Shell Extender 0.4
 Volgende bestandsindelingen worden ondersteund door RAW Shell Extender die u kunt gebruiken voor het krijgen van miniaturen in Windows voor de vele verschillende RAW-bestanden: THM bestanden van Minolta en Canon, Pentax PEF-bestanden; Canon.
 
5

Freeware
Tango Patcher 2600 8.06
 Met Tango Patcher 2600 kunt u gemakkelijk veranderen XP desktop en u kunt tango icon set, industriële icon set, Gnome icoon thema en Tangerine icon set uit te voeren.
 
5

Freeware