Borgstelling &Encryptie software downloaden

SpyAnytime PC Spy 2.20
Dit is een krachtige spy software om ongemerkt alle activiteiten van computergebruikers te volgen met slechts een enkele klik, zelfs zonder dat u gevorderde computervaardigheden hoeft te bezitten.
 
2924

Shareware
Hide Folders 3.6
 Een hulpprogramma voor het verbergen van geselecteerde mappen uit het publieke oog.
 
2686

Shareware
Hide IP Platinum 3.3
U moet uw privacy zeer serieus nemen wanneer u online actief bent. Een van de methoden die u hiervoor kunt gebruiken is het verbergen van uw IP-adres. Het enige wat u hoeft te doen is het installeren van Hide IP Platinum. Zodra u deze toepassing
 
2620

Shareware
Accent Office Password Recovery 9
beta - het programma herstelt verloren wachtwoorden voor de meeste documenten die zijn gemaakt met verschillende versies van Microsoft Office.
 
2527

Shareware
Atomic Mailbox Password Cracker 2.20
Atomic Mailbox Password Cracker wordt gebruikt voor het herstellen van verloren of vergeten mailbox wachtwoorden voor de e-mailogramma's die werken met mailservers via POP3 en IMAP4.
 
2464

Shareware
Lock Folder XP 3.4
Wist u dat u niet alleen individuele bestanden, maar ook hele mappen en zelfs de hele harde schijf kan vergrendelen.
 
2419

Shareware
Hide Folders XP 2.2
Een eenvoudig te gebruiken programma dat u in staat stelt om de belangrijkste mappen aan het publieke oog te onttrekken.
 
2310

Shareware
Personal Antispy 1.2
Je moet niet wachten op een reden om te geloven dat iemand je kan bespioneren om uw privacy te beschermen.
 
2309

Shareware
Easy File Protector 5.134
Een multi-functioneel programma voor de toegang tot bestanden (inclusief het verbod op het lopende programma's zonder wachtwoord), mappen en de computer in het algemeen te beperken.
 
2267

Shareware
AntiSpy Pro 1.02
Anti Spy Pro is ontworpen om uw surfgeschiedenis te elimineren in Internet Explorer (IE), cookies, clear index.
 
2130

Shareware
PC Spy Keylogger 2.3
Je kunt PC Spy Keylogger op diverse handige manieren gebruiken die je helpen om te controleren wat er gaande is op een doelcomputer.
 
2100

Shareware
Eraser 6.0.10.2620
Eraser verbetert de veiligheid en de privacy van uw computer door het verwijderen van Trojaanse paarden, spyware, adware.
 
2034

Freeware
Dekart Private Disk 2.06
Krachtige, betrouwbare en flexibele tool voor schijfencriptie, die je geëncrypteerde schijfpartities (schijfletters) laat maken om je betrouwbare data te beschermen.
 
1996

Shareware
Access Denied 3.40
Het programma dat inloggen op Windows zonder het juiste wachtwoord is ingevoerd verbiedt.
 
1938

Shareware
WideStep Elite Keylogger 5.3
Als je zelfs schijnbaar alledaagse activiteiten wilt opnemen die plaatsvinden op bepaalde computers of op het internet, dan is WideStep Elite Keylogger een uitstekende keuze.
 
1912

Shareware
Steganography 1.6.5.2
Heb je ooit gehoord van Steganography? In het kort is dit een manier waarop u uw bestanden kunt verbergen door het ze in te bedden in de inhoud van een ander bestand. Dit betekent dat u in staat bent om uw gevoelige gegevens weg te houden van
 
1879

Shareware
Secure Clean PC 2.01
Secure Clean PC Is een gratis programma gebruikt voor het opruimen en verwijderen van uw browsergeschiedenis inclusief inlog identificaties, wachtwoorden, verslagen, Creditcard NOS, website links, afbeeldingen en andere informatie die voor grote.
 
1877

Shareware
Accent Excel Password Recovery 2.11
beta - ontwikkelaarsbeschrijving: een klein programma met groot potentieel. Het helpt bij het herstellen van verloren wachtwoorden voor het openen van documenten van Microsoft (r) Excel, versies 97/2000/XP. Het programma biedt een
 
1840

Shareware
Hide Folder 3.0.3
Met Hide Folder Software kunt u uw bestanden, mappen, mijn documenten, Favorieten, Desktop, Internet Geschiedenis, Configuratiescherm, en Data / Time instellingen van mensen en computervirussen beschermen en verbergen.
 
1763

Shareware
Security Task Manager 2.1.6
Security Task Manager Is een verbeterde proces-viewer, die gedetailleerde informatie over programma's en processen die op de computer biedt.
 
1740

Shareware