Gebruikerstoegang software downloaden

Hide & Protect any Drives 2.82
Verbergen of de toegang beperken tot een van de stations, zoals harde schijf, cd, dvd, floppy en flash, en ontkennen toegang tot de partities van uw harde schijven met "Hide & Protect Drives".
 
7

Freeware
Radl Free Radius server 1.5
Radius is de server deel van de Radius client / server-architectuur en wordt vaak gebruikt door de Remote Access Server apparatuur en Dial-gebruikers.
 
4

Freeware
Avira DriveNet Professional 2.1
Met Avira DriveNet is het mogelijk om gemakkelijk alle externe harde schijven in LAN / WAN / Internet monteren via een netwerk verbindingen â.
 
3

Shareware
ID Flow Photo ID Software 4.1
ID Flow Foto ID Software 4.1 is een nuttig instrument dat is ontworpen om te voorzien waarmee u snel veilige, professionele foto-ID kaarten. Met behulp van deze versie van ID Flow Foto ID Software zal zeker brengt u plezier en gemak. Foto-ID
 
2

Demonstratie
CAD Services 1.0
CAD Services 1.0 is ontworpen als een krachtig instrument dat kan helpen om uw CHMOD, een aantal dat web-permissies bepaalt berekenen. Web permissies in principe bepalen wie toegang krijgen tot een server - op basis van bestand. Lezen, schrijven,
 
2

Freeware
Sakina Privacy Protector 4.4.0
Sakina Privacy Protector is een gemakkelijk en veilig programma om de activiteit en de geschiedenis sporen schoon te maken en veilig te verwijderen online sporen van Internet opgeslagen in je browser en in verborgen bestanden.
 
2

Freeware
Hide Files & Folders 3.4
Hide Files & Folders is een grote makkelijk te gebruiken een wachtwoord beveiligde beveiliging hulpprogramma werken op Windows-kernel niveau dat u kunt gebruiken om een ​​wachtwoord te beveiligen bepaalde bestanden en mappen, of op.
 
1

Shareware
AppAdmin v1.1.0
 Nu kunt u toegang tot alle programmas die geïnstalleerd is op uw systeem door gebruik te maken inclusive softwareprogramma AppAdmin blokkeren.
 
1

Freeware
File Safer 1.0
Bestand veiliger kunt u beveiligen met een wachtwoord mappen, bestanden. Het laat u kunt verbergen je gegevens of je gegevens zijn alleen-lezen (schrijven is beveiligd en kan niet gewist) gemakkelijk. Het biedt ook auto-bescherming en wachtwoord
 
1

Shareware
Program Access Controller 1.0.0.818
Programma Access Controller: Block, weigeren, beperken, een wachtwoord beveiligen toegang tot programma's en toepassingen Program Access Controller is een software programma voor wachtwoord beveiligen, besturen, het blokkeren en het beperken van.
 
1

Shareware
Stop Software Installation Tool 3.1.1.2
Stop Installatie van de software Tool 3.1.1.2 is een krachtige tool die u toelaat om gebruikers van uw computer te voorkomen dat het installeren van ongewenste software met wachtwoordbeveiliging. U kunt regels volgens bestanden maskers om software
 
0

Shareware
AirStop Multiport 2.4.3
De AirStop Multiport opdrachtgever controleert communiations adapters op de laptop computers.
 
0

Shareware
DSRAZOR for Windows 4.3c
DSRAZOR voor Windows is uw antwoord op Windows en Active Directory-beheer, zonder de noodzaak voor scripts.
 
0

Shareware
Hide Secret Files 3 3.0
Hide Secret Files is een beveiligingsproduct gebaseerd op een ongeëvenaarde gegevens verbergen methode.
 
0

Shareware
Lock Desktop 2009 5.0.3
Lock Desktop 2009 teleurstelt effectief indringers door het beschermen van uw computer tegen onbevoegde toegang.
 
0

Shareware
Lockdown Plus PC 4.0.381
Lockdown Plus PC is een krachtige desktop veiligheidsoplossing voor persoonlijke of openbaar toegankelijke computers met het Windows 2000/XP/Server 2003-besturingssystemen.
 
0

Shareware
O2Face Platinum 3.2.0.1
O2Face heeft de functie: 1. Auto On Gebruikers kunnen automatisch aanmelden bij Windows, zonder dat een interactie met een toetsenbord of muis. De gebruiker hoeft alleen maar om hun gezicht te controleren via web-cam in te loggen. 2. Fast User
 
0

Shareware