Bestandscodering software downloaden

RAR Key 9.0.3141
U kunt RAR-archieven herstellen met behulp van RAR Key. Ingebouwde dictionaries en een eenvoudige installatie. Het vele RAR versies, herstelt wachtwoorden, ondersteunt volledig installeren en verwijderen. Het slaat ook alle wachtwoorden op voor elke
 
946

Commercieel
Safequard Easy EN 6.0
De oplossing die ukan helpen uw computer te redden van ongeoorloofd gebruik is SafeGuard Easy.
 
822

Demonstratie
DocMaker 1.2.0.1
De DocMaker analyseert zal de bestaande DocMaker documenten aanpassen na het patchen, worden de documenten werken onder alle vorige Mac OS-versies.
 
698

Freeware
EgisReader 2.1.30
De handige software EgisReader laat gebruikers eenvoudig bijlagen decoderen wat het doen aan databeveiliging eenvoudig maakt voor iedereen.
 
633

Freeware
Outlook Password Recovery PRO 1.0
Als u uw wachtwoord kwijt of vergeten bent kan je de beste recovery oplossing voor Outlook aanwenden: Outlook Password Recovery PRO helpt u om uw gegevens te herstellen en te gebruiken.
 
575

Shareware
Vicentas SourceShield 1.0.166
Je kunt nu je websites beschermen met behulp van de handige Vicentas SourceShield software.
 
448

Shareware
Lock Folder Lock File! 1.4
Het beschermen van uw computer met de beste mate van zekerheid die u kunt vinden is een essentieel in deze tijd met zoveel kwaadaardige software die er zijn.
 
10

Shareware
Flash Antidecompiler Pro 29.06.2011
De Flash Antidecompiler is een nieuwe generatie van de flitser obfuscators. Het is zeer eenvoudig en tegelijkertijd veilig genoeg SWF obfuscator. De Flash Antidecompiler versleutelt een kant en klaar SWF-bestand geheel zonder gebruik te maken van de
 
10

Demonstratie
Ghost File 3.0.0081
 Nieuwe software te integreren is een unieke applicatie met encryptie en decryptie-technologie.
 
9

Shareware
Unlock Adobe PDF File 2.3.8.2
Unlock beveiligde PDF-bestand beveiliging van software helpt om ongewenste voorkomen dat gebruikers het wijzigen van de informatie, zelfs beperkt de toegang tot een ongewenste gebruiker.
 
6

Shareware
Encodinf Decoding Free 2.3.7
Worden gebruikt om alle gevoelige gegevens en belangrijk dat we willen weg te houden tegen nieuwsgierige blikken te verbergen Hier zijn de kenmerken: Uitschakelen gebruiksgemak; .
 
5

Freeware
Encoding Decoding Free 2.5.1
Worden gebruikt om alle gevoelige gegevens en belangrijk dat we willen weg te houden tegen nieuwsgierige blikken te verbergen Hier zijn de kenmerken: Uitschakelen gebruiksgemak; .
 
5

Freeware
PQI Ur-Fortress 1.0.303
PQI Ur-Fortress is een software die u helpt om de bescherming van uw gegevens met behulp van AES256 encryptie-technologie.
 
5

Freeware
JumBlo 1.1
 De gebruikersinterface van Jumblo is erg vriendelijk en stijlvol. Eigenlijk is encryptie pakket dat wordt gebruikt voor de codering van tekst en binaire bestanden. Het is zeer de hand software inderdaad.
 
4

Shareware
Dekart Private Disk Light 2.10
Op basis van Dekarts populaire Private Disk-oplossing, Private Disk Light laat u toe een veilige ruimte voor al uw werk te cre.
 
4

Commercieel
Lockmydrive FreeLocker 4.0
LockmyDrive FreeLocker is een draagbare data beveiligingssoftware en biedt een snel, eenvoudig in gebruik en betrouwbare oplossing voor uw prive-gegevens bescherming.
 
4

Freeware
Winrar Unlock 1.1
Winrar Unlock is een klein programma waarmee je Winrar archieven te openen om de inhoud te wijzigen.
 
4

Freeware
Adobe Pdf Password Software 1.0.1.2
AWinware Pdf encryptie software vergrendelt pdf-documenten met gebruiker en eigenaar wachtwoord wachtwoord beveiliging.
 
4

Shareware
Adobe Pdf Security Software 1 3
Pdf encryptie software is een van de beste oplossingen voor het beveiligen van PDF-documenten tegen onbevoegde gebruikers.
 
4

Shareware
Hider 2 2.2.2
Hider 2 is een app waarmee je verbergen, coderen en wachtwoord prive-gegevens op je Mac te beschermen.
 
4

Shareware