Bestand Zoeken software downloaden

MyGrep 1.0.0.6
Je kunt de handige software AVI 3GP Joiner gebruiken voor het samenvoegen van meerdere WMV, FLV, ASF, RM, AVI, DivX, XviD, MOV, MPG, MPEG, en MP4, etc bestanden in één groot bestand.
 
176

Shareware
Optimal-Search 1.2
OfficeOne Animations Is een nuttige en betrouwbare PowerPoint aanvulling dat meer dan 50 geavanceerde en prachtige animaties geeft die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in verschillende objecten, vormen en teksten.
 
72

Shareware
iCarte Lightning 1.3.1
Een multi featured, super snel, freeware zoeken en vervangen programma. It.s heb alles you.ve al op zoek naar een freeware of shareware programma, waaronder de mogelijkheid om spullen te vinden in meerdere bestanden, mappen recursief, makkelijk uit
 
14

Freeware
DoubleKiller Pro 2.1.0.104
DoubleKiller Pro vindt dubbele of soortgelijke bestanden door het vergelijken van een willekeurige combinatie van naam, grootte, datum en inhoud; optioneel slechts een bepaald deel of met een bepaalde tolerantie.
 
8

Shareware
File and Directory - Scramble and Jettis 2.2.0.0
Veilig en gemakkelijk veeg bestanden, mappen en mapstructuren van zinvolle gegevens, waardoor het onbruikbaar voor derden.
 
8

Freeware
FileSee Lite 6.0
FileSee Lite is de lite versie van FileSee. FileSee Lite is een krachtige All-in-One File Viewer. Het is een hulpmiddel dat u helpt om snel bestanden bekijken. Het is een combinatie van een file manager, een tekstbestand viewer, een image viewer, een
 
8

Shareware
Clone Searching Radar Business Edition 2.70
Deze software helpt u om snel vinden Dubbele bestanden. Het ondersteunt het zoeken naar bestanden met Unicode bestandsnaam. De ingebouwde krachtige marker filters dubbele bestanden op datum, map-en bestandsnaam patroon. Het heeft de mogelijkheid om
 
8

Shareware
File Investigator File Find 2.19
We hebben samengevoegd onze Bestand Investigator technologie met Windows bestand te vinden, om te zoeken naar bestanden door hun Bestandstype, Inhoud, Operating System Platform, Data-opslag-methode, bestandskenmerken, plus nog veel meer.
 
6

Shareware
Doublet Scan 10 4.0.5
Doublet Scan 10 is de meest geavanceerde programma beschikbaar om te profiteren van de nieuwste OS X-technologieën om elke vorm van duplicaten op uw volumes te vinden.
 
6

Shareware
Duplicate and Same Files Searcher 1.6.2
Duplicate & dezelfde bestanden Searcher (Duplicate Onderzoeker) is een applicatie voor het zoeken van dubbele bestanden (klonen) en NTFS-geformatteerde harde links naar hetzelfde bestand.
 
5

Freeware
Moleskinsoft Clone Remover Free 1.9
De Duplicate File finder tool Clone Remover wordt gebruikt voor het vinden van de dubbele bestanden op uw harde schijf.
 
3

Freeware
Parhelia Path Scanner 1.1.0.20
Deze tool scant gespecificeerde bestandssysteem pad en laat u zien welke te lang zijn of zijn "gevaarlijk" dicht bij lengte 255 tekens.
 
3

Freeware
Marwan CabZip Finder 2.0.11
Marwan CabZip Finder is een gratis programma om u te helpen zoeken binnen gecomprimeerde bestanden (*.
 
3

Freeware
Microsoft Office 2010 Filter Packs 1.0 Beta
Het Microsoft Filter Pack is een single point-of-distributie voor Office IFilters. IFilters zijn componenten die zoekdiensten te laten indexeren inhoud van specifieke bestandstypen, zodat u voor de inhoud zoeken in deze bestanden. Ze zijn bedoeld
 
3

Freeware
WizTree 1.02
WizTree is een Disk Space Analyzer. Het scant uw hele harde schijf en laat u zien welke bestanden en mappen worden de meeste schijfruimte gebruikt. Het doet dit zeer snel. In feite zijn wij van mening WizTree om de snelste toepassing van dit type in
 
3

Freeware
Anonymous Surfing Toolbar with Spyware Remover 1.0
U kunt deze Anoniem surfen Toolbar gebruiken om te surfen op het web vrij en het biedt u een nep IP-adres, land van herkomst, enz.
 
2

Shareware
RAR IFilter 1.3
RAR IFilter kunt u indexeren en te doorzoeken inhoud van RAR-archief bestanden. Het strekt zich uit Microsoft Indexing-service om alle waardevolle informatie uit de bestanden die zijn opgeslagen in RAR-archief. Deze informatie omvat gearchiveerd
 
2

Shareware
ePrasart Duplicate File Finder 1.0
De ePrasart Duplicate File Finder applicatie is ontworpen om een ??kleine tool die scant en dubbele bestanden opsporen zijn. Vrij te maken uw ruimte door het verwijderen van hen.
 
2

Freeware
LabelTop 2.0
LabelTop is een leuke, intuïtieve systeem voor het vinden van en de toegang tot uw bestanden en mappen.
 
2

Freeware
Crystal OS 1.0
Gemakkelijk te vinden en lopen bestanden. Plus vele visuele bestanden te bekijken, zoals. Txt,. Pdf,. Beetje,. Png,. Doc, en nog veel meer, waaronder video-bestanden!
 
2

Demonstratie