Muis en Keyboard software downloaden

OdoPlus 1.6 Build 281
U kunt het handige softwarepakket WSD gebruiken voor het omzetten van Microsoft Wave en Apple AIFF audiobestanden naar SMAF bestanden.
 
145

Freeware
Free 122-key Keyboard Driver 1
De Free 122-key Keyboard Driver die u kunt gebruiken voor IBM iSeries & AS400-client is compatibel met alle 5250-emulatie software. Het ondersteunt Windows 9x/2000/Me & XP terwijl Positieve 122-key toetsenbord ook wordt ondersteund.
 
38

Freeware
Keyboard 1.00
Het is een eenvoudige maar nuttige oplossing voor de spelers. U kunt uw record van het toetsenbord door een toetsenbord lay-out en Markeer elke toets als het wordt ingedrukt. Nuttig voor het vinden van geldige gelijktijdige toetscombinaties voor
 
20

Freeware
MouseTool 3.31
MouseTool is het bekroonde programma dat de muis voor je klikt. Carpaal tunnel syndroom. Tendinitis. Wie had ooit gedacht dat die kleine muis knoppen kan uw leven ruïneren? MouseTool: - Klikken en sleept de muis - Stuurt Links-, dubbel-, of Rechts
 
14

Shareware
Axife Mouse Recorder 5.01
 Nu heb je geen behoefte om je tijd te verspillen in het uitvoeren van hetzelfde toetsenbord en muis acties opnieuw en opnieuw omdat handige software applicatie Axife Mouse Recorder is hier voor jou.
 
13

Shareware
Auto Clicker And Auto Typer 2 In 1
Auto Clicker en Auto Typer 2 in 1 kan u helpen wanneer u om repetitieve taken uit te voeren op de computer, zoals het typen van iets of muis te klikken.
 
10

Shareware
AutoClick Clicker 3.1.2
 Nu heb je geen behoefte om opnieuw en opnieuw klik met de muis voor dezelfde actie, omdat de inclusieve softwaretoepassing GS Auto Clicker doet het voor je.
 
9

Freeware
Virtual-Mouse 1.0
 Nu kunt u rust geven aan je armen en vingers door het elimineren van het gebruik van de muis door handige software applicatie Virtual-Mouse.
 
9

Shareware
TamilKey 0.4.2
De handige toetsenbord extensie TamilKey maakt het typen tamil in alle Mozilla-producten zeer eenvoudig.
 
9

Freeware
Nemex Crusper 0.99 Beta
Crusper is een freeware applicatie die het computerscherm hoeken en muis om te interageren met gemeenschappelijke operation.
 
7

Freeware
Keyboard Layout Indicator 1.0
Keyboard lay-out en CapsLock-indicator in de buurt muisaanwijzer. Ondersteunt verschillende instellingen voor verschillende toetsenbordindelingen.Voor elke toetsenbordindelingen u kunt kiezen:- Lettertype (type, kleur, grootte, achtergrondkleur)-
 
6

Freeware
NeatMouse 1.02.043
NeatMouse is een kleine tool voor Windows die je muiscursor laat toe de besturing via het toetsenbord.
 
6

Freeware
On-Screen Keyboard Portable 1.2
Toetsenbord op het scherm Portable is een handige manier om uw instellingen te brengen voor de Windows 'ingebouwde On-Screen Keyboard met u van pc naar pc.
 
5

Freeware
Urdu Phonetic Keyboard 1.0.3.40
 Nu kunt u eenvoudig invoeren Urdu taal met behulp van Urdu Fonetisch Keyboard dat is hetzelfde als QWERTY-indeling, maar bevat wat meer tekens. Het voldoet aan de eisen van de inheemse Urdu taal fonetisch toetsenbord gebruikers.
 
5

Freeware
Keyboard Cleaner 1.0
Keyboard Cleaner is handig wanneer u wilt uw toetsenbord schoon te maken, maar je bent bang dat je een commando te activeren of te wijzigen of te verwijderen een aantal van uw huidige werk niet meer te repareren en ongedaan te maken.
 
5

Freeware
Numlock Caps Scroll Blinker 1.0
Dit is een kool numlock caps lock en scroll lock knipperlicht moet je het je kunt vasten downloaden en vertragen de snelheid van knipperen en een auto Caps Lock in en uit EX: NHgaMEs en nog veel meer!
 
5

Freeware
Clavier arabe co 2.6.0.0
Clavier Arabe Co het virtuele toetsenbord Arabisch Arabisch langage schrijven, zoeken op het internet en het vertalen van het Arabisch naar het Engels, Frans, Spaans, Russisch enz.
 
4

Freeware
Mouse And Key Counter 1.0
Muis en Key Counter - tellen en analyseren van uw toetsenbord en muis activiteit. Het helpt u een hoop bij te houden van uw werk time.Mouse en Key Counter biedt een manier van het bijhouden van wanneer je actief geweest op uw PC tijdens de dag. Het
 
4

Freeware
Keyboard Layout Manager Medium edition 2.92
De handige software Keyboard Layout Manager Medium Edition maakt het ontwerpen en aanpassen van Microsoft toetsenbordindeling bestanden zeer eenvoudig.
 
4

Shareware
OkayKeybees 1.0.4a
OkayKeybees is een freeware Keyboard Remapper met een twist. U definieert welke toetsen altijd worden vervangen of welke toetsen worden vervangen alleen wanneer een door de gebruiker gedefinieerde modificatietoets wordt gehouden. U kunt effectief
 
4

Freeware