Compressie software downloaden

Advanced TAR Repair 1.0
Om uw beschadigde TAR-bestanden te repareren, kunt u nu gebruik maken van een software programma bekend als Advanced TAR Repair.
 
2441

Demonstratie
PowerZip 7.03
PowerZip is een krachtige software die wordt gebruikt om het zip-downloads uit te pakken en helpt u uw eigen Zips te beveiligen met wachtwoorden.
 
2148

Shareware
ALZip 6.31-Lang23
Een krachtige manier van werken met zip-archieven is ALZip te gebruiken. Deze tool heeft vele functies die het meer dan alleen een zip extractor maken. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die het bezit.
 
1909

Freeware
WinZip 20.5.12118.0
  WinZip 11.0 Build 7313: het programma heeft geen speciale introductie nodig want het is een van de beste ofd zijn soort. Het werkt met CAB, TAR, gzip, UUencode, XXEncode, BinHex, en MIME-formaat, en, uiteraard, met de ZIP en RAR. Bovendien, door
 
1695

Shareware
Advanced RAR Repair 2.1
Advanced RAR Repair (ARAR) is een krachtig hulpmiddel om corrupte of beschadigde RAR en SFX archieven te repareren.
 
1237

Demonstratie
Sparkle SWF Optimizer 1.0
 Sparkle SWF Optimizer Vermindert de grootte van flashbestanden door het optimaliseren en comprimeren van het bestand zodat het sneller wordt geladen op internet.
 
859

Shareware
Neevia PDFcompress 3.4
Verminder of comprimeer de grootte van uw PDF met sNeevia PDFcompress. Je kunt niet alleen verschillende dingen zoals bladwijzers labels ed. van de PDF aanpassen, maar ook comprimeren met behoud van dezelfde originaliteit van het document. Het is
 
448

Shareware
RAS Master 1.2
Dé handige add-in voor Excel is Risk Simulator. Deze kan u gebruiken voor volgende doeleinden: voor het identificeren en tellen van value risk in je projecten en beslissingen; voor de toepassing van simulaties in bestaande Excel-spreadsheets; voor
 
263

Freeware
Recovery Toolbox for RAR 1.4.0
Als u uw bestanden te archiveren in RAR, kunt u enig herstel problemen geconfronteerd, en dit is wat de Recovery Toolbox for RAR zal u helpen op te lossen.
 
242

Shareware
ScriptZIP 1.1
Sperry Software - Attachment Forget-Me-Not Is een programma ontwikkeld door Sperry Software.
 
233

Freeware
ZipBlue 1.0
Je kunt de handige software applicatie GPuncher tools gebruiken om niet alleen G-codes efficiënt op te stellen, maar ook voor het creëren van G-code snel voor je machine.
 
223

Shareware
UltimateZip 7.0.4
U dient Net Meter te gebruiken als u een programma nodig heeft dat u helpt om het verkeer dat door elke netwerkverbinding in uw computer gaat wilt monitoren.
 
112

Shareware
Hide&Protect 1.016c
Of je video's nu in MPEG-, Divx- of AVI-formaat zijn, je kunt ze allemaal op DVD banden met vele mogelijkheden.
 
61

Shareware
Quick 7z Extractor 1.0
Quick 7z Extractor zal helpen om gecomprimeerde bestanden snel en met kwaliteit Eigenschappen Extract: - Virus GRATIS, geen externe programma's - Gecodeerd met beveiligingsfuncties - Ondersteunt MultiPart bestanden - - Werkt met gewoon - Sneller.
 
17

Freeware
RAR Recovery Toolbox 1.1.17
Maak je geen zorgen als u onlangs ondervonden de schade van gecomprimeerde bestanden in RAR-formaat, kunnen deze documenten gemakkelijk worden gedecomprimeerd door RAR Recovery Toolbox, ongeacht de aanwezigheid van CRC-fouten en andere zaken, die de.
 
14

Shareware
Office Backup 3.3.7
Novosoft Office Backup is een uitgebreide back-upoplossing met een eenvoudige en intuïtieve interface die het mogelijk maakt het doen van back-up van gegevens onder Windows 2000/XP/2003/Vista met 9 niveaus van Zip compressie en 128-bit.
 
14

Shareware
WinRAR 64-bit 4.11
De functie rijke softwareprogramma WinRAR 64-bit is in staat om het verminderen van de grootte van de bijlage evenals het maken van back-ups van uw gegevens, en decomprimeren RAR, ZIP en andere bestanden.
 
14

Shareware
RAR for MS DOS 3.90
RAR voor MS DOS is een krachtige command line archiver en archief manager. RAR-bestanden kunnen meestal inhoud 8 tot 30 procent beter dan ZIP-bestanden te comprimeren. Belangrijkste kenmerken RAR's zijn zeer sterk algemeen en multimedia-compressie,
 
13

Shareware
RAR ImproveIt 2
RAR ImproveIt 2 is ontworpen voor gebruikers die willen de compressie vermogen van WinRAR en andere populaire archivers te verbeteren.
 
11

Trialware
RAR for DOS and OS/2 3.91
WinRAR is een 32-bits Windows-versie van RAR Archiver, de krachtige archiver en Archiefbeheer.
 
11

Shareware