Diversen software downloaden

Product Key Finder 1.9
Misschien is het een lange tijd geleden dat u de programma's op uw computer, inclusief het besturingssysteem geïnstalleerd.
 
2625

Shareware
EditPad Pro 5.3.2
Of u nu webpagina's codeert, toepassingen programmeert, of gewoon onder andere brieven schrijft, EditPad Pro zal u even goed van dienst zijn.
 
2525

Demonstratie
Advanced OPC Data Logger 3.1.15.713
Wat voor soort bedrijf u werkt, zal gebruik maken van de computers van uw werk gemakkelijker en meer gestroomlijnd te maken.
 
2261

Shareware
X2Net SmartBoard 4.0.0.36
Een manier van opslaan van de gegevens op het klembord kan enorm nuttig zijn. Zo kunt u per ongeluk informatie verwijderd hebben of u wenst de klembordactiviteiten te controleren. Wanneer u X2Net SmartBoard gebruikt, is dit niet langer een probleem.
 
2062

Shareware
Chocolate and Cocoa Recipes and Home Made Candies 1.0
Elke persoon ontvangt heeft van tijd tot tijd gasten over de vloer, en u kunt zich afvragen over welke speciale traktaties dat u uw gasten kan geven.
 
1956

Shareware
Embedded Speech Recognition Kit 1.0
Embedded Windows CE SAPI 5.0 Developers Kit is uw complete ingebouwde spraak-herkennings-kit. Met een geheugen groter dan 3MB zal deze kit de behoeften van developers ongekend tevreden stellen. Het design van de software is gebasseerd op ISIP ASR en
 
1905

Freeware
txt2pdf 1.2.1
- Het programma converteert tekstbestanden naar PDF, zowel één bestand als in bulk-modus (alle bestanden in een map in één keer).
 
1882

Shareware
DirectX Happy Uninstall 6.22
DirectX Happy Uninstall (DHU) is een krachtige beheer & onderhoud tools voor Microsoft DirectX.
 
1769

Shareware
Registry Medic 3.0
Met een klik op een button kan je registertoegangen, die verwijzen naar een verwijderde map of bestand, herstellen of verwijderen.
 
1653

Shareware
Garage Sale Manager plus eBook 1.35
Big Bucks! Elimineer STUFF en Have Fun! Voer een SUCCESVOLLE Garage verkoop met deze point-of-sale software en How To Run A Succesvolle Garage Sale eBook! Beheer uw verkoop rechtstreeks met deze makkelijk te gebruiken point-of-sale software! Draait
 
1467

Shareware
HTTrack Website Copier 3.47.13
HTTrack is een makkelijk te gebruiken offline browser nut. Hiermee kunt u een World Wide website van het internet downloaden naar een lokale map, het bouwen van recursief alle directories, het krijgen van html, afbeeldingen en andere bestanden van de
 
1338

Freeware
Mobile Master 8.9.4
Mobile Master is een krachtige PIM voor mobiele telefoons en smartphones. U kunt mobiele telefoons (adressen en kalender) synchroniseren met Outlook (97-2007), Outlook Express, Windows contacten / adresboek, Lotus Notes, Thunderbird, Palm Desktop,
 
1198

Shareware
Password Reveal Pro 2.0
Programmas die onze wachtwoorden te onthouden zijn erg handig. Het venster met de sterretjes (****) voor het wachtwoord, we klikken op OK en we zijn binnen Maar wat gebeurt er als we vergeten dat vergeten en weer nodig hebben voor iets. We ofwel niet
 
1185

Shareware
Hex Workshop 6.8.0
De Hex Workshop Hex Editor door BreakPoint Software is een complete set van hexadecimale ontwikkeltools voor Microsoft Windows.
 
1052

Shareware
Mouse Click Utility 1.0.0.1
Je kunt gebruik maken van handige software utility Muisklik om het klikken met de muis te automatiseren.
 
993

Freeware
Patch-Master 2.65
De all-in-one software Patch-Master dat is eigenlijk een geavanceerde versie van de PULSE programmafamilie en ondersteunt exclusieve functies voor het flexibeler en efficiënter voeren van elektrofysiologische onderzoek.
 
936

Demonstratie
HBWlogin 1.0
HBWlogin Is een contractor online dienst die drie parameters vereist: tree, user en encrypted paswoord voor veiligheidsredenen.
 
891

Freeware
MiniApps 5.02
Deze software stelt u in staat om veertig freeware in een te installeren zoals Alpha Book, AttriBat, Block It, Tape Calculator, two Calendars, Change Video Resolution, RGB Color converter, Drives Info, File Inventory, two Icon Viewers, Long File Name.
 
877

Freeware
Productivity Suite 1.5.1.2
De all-in-one programmeersoftware Productivity Suite is speciaal ontworpen voor de Productivity3000 PAC.
 
858

Freeware
Switch Driver 5.1.9
Nu kunt u uw gewenste functies met gemak uitvoeren door het gebruik van de handige software utility Switch Driver.
 
841

Freeware