Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

.NET Framework Version 3.5 SP 1 32x32 .NET Framework Version 3.5 SP 1 Downloaden


Downloads: 38218
Op. Systeem: Windows XP / 2003 / Vista / Windows7
Licentie: Freeware
Dadel: 2008-08-12
Omvang: 2.82 MB
Ontwikkelaar:


Beschrijving gedurende .NET Framework Version 3.5 SP 1

Microsoft NET Framework 3 is het nieuwe programmeermodel voor beheerde code voor Windows. Het combineert de kracht van het NET Framework versie 2.0 met nieuwe technologieën om toepassingen die visueel aantrekkelijke gebruikerservaringen leveren op te bouwen. Ze zorgen ook voor een naadloze communicatie tussen verschillende technologieën en hebben de mogelijkheid om een uitgebreide gamma van bedrijfsprocessen te ondersteunen. Deze nieuwe technologieën zijn: Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation en Windows CardSpace.
NET Framework 3 is opgenomen als onderdeel van het Windows Vista-besturingssysteem; u kunt het installeren of verwijderen met behulp van het Windows configuratiescherm. Dit herdistribueerbare pakket is voor Windows XP en Windows Server 2003.

De nieuwste versie (3.5) bevat veel nieuwe functies die stapsgewijs zijn opgebouwd voor NET Framework 2.0 en 3.0, en bevat NET Framework 2.0 Service Pack 1 en NET Framework 3.0 Service Pack 1.
Meer software van Microsoft Corporation

Meer downloads .NET Framework Version 3.0: