Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Ant Renamer 2.11.0 32x32 Ant Renamer 2.11.0 Downloaden


Downloads: 15988
Op. Systeem:
Licentie: Open Source
Dadel: 2015-04-09
Omvang: 1.14 MB
Ontwikkelaar:

Ant Renamer 2.11.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Ant Renamer 2.11.0

Ant Renamer Is
Batch hernoemen hulpprogramma dat een eenvoudige interface, die gemakkelijk zal u toelaten om de taak van het hernoemen van meerdere bestanden snel te automatiseren heeft.
Ant Renamer Is heel eenvoudig te gebruiken; sleep uw bestanden in het deelvenster Bestanden en selecteer uit een van de vele beschikbare functies in het deelvenster Acties. De app heeft tal van functies om uit te kiezen, zoals het veranderen van extensies en string vervanging tot meer geavanceerde taken zoals reguliere expressies of de mogelijkheid om de EXIF-informatie te gebruiken van uw camera.
Met Ant Renamer kunt u ook koppelen van meerdere hernoemen taken samen in een batch. Deze batch-functie kan worden opgeslagen voor gebruik op een later tijdstip; een handig hulpmiddel als u werkt met een groot aantal gedownloade bestanden.
Ant Renamer Is een gratis app die het eenvoudig maakt om veel bestanden en mappen hernoemen met behulp opgegeven instellingen. Over het algemeen, de app is een lichtgewicht programma dat krachtige batch functies, die tal van taken kan bereiken in slechts een paar klikken heeft.
Meer software van Antoine Potten