Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Audials Moviebox 12.0.65100.0 32x32 Audials Moviebox 12.0.65100.0 Downloaden


Downloads: 19818
Op. Systeem:
Licentie: Commercial Trial
Dadel: 2015-04-28
Omvang: 64.14 MB
Ontwikkelaar:

Audials Moviebox 12.0.65100.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Audials Moviebox 12.0.65100.0

Audials Moviebox Is een video-downloader app die een aantal opties beschikbaar voor het downloaden van video-inhoud heeft. De app maakt het ook mogelijk om media te streamen direct in de app en het heeft een interne media player, zodat je je downloads kunt bekijken.
MovieBox heeft een paar leuke functies, zoals de mogelijkheid om afspeellijsten te maken met uw video's in plaats van alleen te organiseren op genre. De app maakt het ook mogelijk om je downloads te kopiëren naar een cd of dvd.
Een nadeel is dat het niet zo eenvoudig als het hoort en de user interface is niet eenvoudig bedienen te komen. De opties file-formaat worden ook verminderd, wat een beetje vervelend kan zijn. Dat gezegd hebbende, de meest populaire formaten zoals MP4, AVI, WMV, TS, MKV, MPEG, MPG, WebM, MOV, FLV, H.264, XVID, DIVX, 3ivx, DV, CDXL, DFA, MVE, MVI, PAF, PMP, RPL, ROQ en VMD worden ondersteund. U kunt ook uw audio-bestanden te converteren naar MP3.
Over het algemeen, de Audials Moviebox app heeft een paar goede opties voor het downloaden van video-inhoud, en je kunt video en internet radio te streamen binnen de app. Audials Moviebox Lijkt niet zo handig als andere apps te zijn, omdat het niet automatisch te detecteren en te downloaden video's van uw browser.
Meer software van Audials AG

Meer downloads Audials Moviebox: