Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Audials One 12.0.65100.0 32x32 Audials One 12.0.65100.0 Downloaden


Downloads: 19788
Op. Systeem:
Licentie: Commercial Trial
Dadel: 2015-04-24
Omvang: 64.14 MB
Ontwikkelaar:

Audials One 12.0.65100.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Audials One 12.0.65100.0

Audials One Is een audio en video downloaden app, die een goed uitziende gebruikersinterface met een intuïtief gevoel geeft. De interface heeft een koele kleuren en de functies zijn georganiseerd in een duidelijke en heldere manier.
Audials One Is eigenlijk een zoekmachine die alle gratis versies van muziek en video op het internet verzamelt voor u.
De zoekopdracht wordt uitgevoerd door het vullen van de naam of de titel van het nummer van een kunstenaar, die u voorziet van de resultaten en hun bron,
waarvan de meeste zijn terug van YouTube. Zodra u de bestanden, die van hoge kwaliteit zijn, kunt u ze vervolgens opslaan als MP3's of WMV's.
De app is goed voor het vinden van gratis muziek, maar helaas lijkt het alsof je niet kunt gehele films te downloaden. Aan de andere kant, ingebouwde conversie-functie van de app, die elke video of muziek transformeert in je collectie en zet haar bestandstype, is een leuke functie.
Over het algemeen, Audials One is echt een goede manier om gratis muziek te vinden op het internet, maar het lijkt niet zo geweldig voor het vinden van gratis films. Audials One Heeft ook een korte proefperiode.
Meer software van Audials AG

Meer downloads Audials One: