Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Audiograbber 1.83 32x32 Audiograbber 1.83 Downloaden


Downloads: 41174
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Freeware
Dadel: 2006-01-26
Omvang: 1.59 MB
Ontwikkelaar:


Beschrijving gedurende Audiograbber 1.83

Audiograbber pakt digitale audio van CD's. Het kopieert de audio digitaal – niet via de geluidskaart – dus u kunt perfecte kopieën maken van het originele. Het kan zelfs een test uitvoeren om te zien of de kopie echt perfect zal zijn.

Audiograbber kan muziek ook automatisch bewerken, de stilte van het begin en/of einde van de tracks verwijderen, en de audiobestanden naar verschillende of externe MP3-encoders verzenden, zoals Fraunhofers l3enc, of zelfs gebruik maken van een aantal interneMP3/WMA encoders voor het automatisch aanmaken van MP3's .

Audiograbber kan schijf info downloaden en uploaden van freedb, een internet compact disc database. U kunt zelfs uw vinyl platen of cassettebandjes met Audiograbber opnemen en daarna naar een wav of MP3 formaat converteren. Er zijn nog veel meer functies in Audiograbber, maar om het simpel te zeggen: Audiograbber heeft de meeste functies die men kan wensen van een dergelijk programma.