Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

AxCrypt 1.7.2687.0 32x32 AxCrypt 1.7.2687.0 Downloaden


Downloads: 67709
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Open Source
Dadel: 2011-09-23
Omvang: 1.54 MB
Ontwikkelaar:

AxCrypt 1.7.2687.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende AxCrypt 1.7.2687.0

AxCrypt wordt gebruikt om te delen en te werken met opgeslagen documenten en e-mailbijlagen op een veilige manier.

Als u uw documenten op een bestanddelen dienst, intranet of bestandsserver houdt, dan is AxCrypt echt het ideaal tool en zal meestal naadloos integreren, en het delen en opslaan van gevoelige data super eenvoudig maken.

AxCrypt is ideaal voor het beschermen van uw documenten, zoals persoonlijke brieven, correspondentie, informatie over de functie, medische informatie, financiële gegevens die zijn opgeslagen op een lokale harde schijf of netwerk server.

Klik gewoon op elk bestand met de rechtermuisknop om het te coderen met AxCrypt. Het bekijken en openen om een update uit te voeren is net zo handig als vóór de encryptie dankzij de automatische decryptie/open/re-encryptie functie van AxCrypt's.

Als u een sleutelbestand gebruikt op een diskette of USB-stick, zal uw bestanden worden versleuteld om het hoogste niveau van bescherming te leveren zolang het sleutelbestand geheim wordt gehouden.

Om een bestand te coderen, klik met de rechtermuisknop in Windows Verkenner, selecteer 'AxCrypt> Encrypt' en voer een passphrase plus het pad naar een optionele sterke sleutelbestand.

Om een gecodeerd bestand te bewerken of te bekijken – hoeft u gewoon dubbelklikken.
Meer downloads AxCrypt: