Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Axialis IconWorkshop 6.02 32x32 Axialis IconWorkshop 6.02 Downloaden


Downloads: 31831
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Commercial Demo
Dadel: 2006-06-24
Omvang: 13.19 MB
Ontwikkelaar:

Axialis IconWorkshop 6.02  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Axialis IconWorkshop 6.02

Met IconWorkshop maakt u uw eigen pictogrammen voor Windows, Macintosh en Unix. Het creëert Windows pictogrammen tot 256x256 voor Windows Vista en Macintosh pictogrammen tot 512x512 voor Leopard (Mac OS 10.5). Unix gebruikt PNG pictogrammen. In slechts enkele klikken creëert IconWorkshop beelden van PNG met alfakanaal met inbegrip van de bestaande Windows-en Mac OS-pictogrammen.

De nieuwe pictogramgeneratie gebruikt variabele transparantie (alfakanaal). Deze functie maakt het mogelijk om mooie beelden met gladde randen en schaduwen te creëren. U hebt een professionele tool om dergelijke beelden te creëren. Axialis IconWorkshop is ontworpen met een doel: "Pictogram Kwaliteit".

Geniet van de krachtige editor die toestaat om verschillende beeldformaten van een pictogram van een originele tekening zonder kwaliteitsverlies te creëren.

Vijf redenen om IconWorkshop te proberen:

Het is professionele tool voor al uw behoeften.
Maakt pictogrammen voor zowel Windows als Macintosh OS.
Onmiddellijk productie - Geen ingewikkelde instellingen.
Toegang tot privé-beelden.
Compatibel met de grafische industrie standaarden.
Meer downloads Axialis IconWorkshop: