Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

BleachBit 1.6 32x32 BleachBit 1.6 Downloaden


Downloads: 16555
Op. Systeem:
Licentie: Open Source
Dadel: 2015-04-09
Omvang: 6.06 MB
Ontwikkelaar:

BleachBit 1.6  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende BleachBit 1.6

BleachBit Is een gratis cache reiniging app die is ontworpen om te lokaliseren, te identificeren, preview en verwijder onnodige cached en opgeslagen bestanden die worden gehouden in je apps op uw systeem.
Met BleachBit kunt u schijfruimte vrij te maken en bewaken van uw privacy. U kunt ruimte vrij te maken in de cache, cookies, duidelijk Internet geschiedenis, versnipperen tijdelijke bestanden te verwijderen en verwijderen van logbestanden.
De app heeft ondersteuning voor het reinigen van tal van toepassingen, zoals Firefox, Internet Explorer, Adobe Flash, Google Chrome, Opera, Safari en Skype.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  Gemakkelijk om user interface navigeren: lees de beschrijving, vink het vakje dat u wilt, klikt u op Voorbeeld en klik op verwijderen.
  -Command line interface voor scripts en automatisering.
  -overwrite Vrije schijfruimte om eerder verwijderde bestanden te verbergen.
  -CleanerML Kan iedereen een nieuwe schonere behulp van XML te schrijven.
  - BleachBit Kunt u elk bestand te versnipperen.
  Ondersteuning voor meerdere talen.
BleachBit Heeft een steeds groeiende lijst van reinigingsmiddelen voor apps zoals Firefox of Skype. Binnen elk schoner, zal BleachBit u opties die componenten, die zodanig kan worden gereinigd als cache, cookies te dekken en logbestanden te geven.
Over het algemeen, BleachBit is een nette kleine app die veel functies heeft. U kunt BleachBit gebruiken om schijfruimte vrij te maken; Dit zal op zijn beurt de omvang van back-ups en de tijd om ze te maken te verminderen. U kunt uw privacy te behouden, de prestaties te verbeteren en u kunt bereiden hele disk images voor compressie wordt afgezworen vrije schijfruimte.