Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Bluetooth Driver Installer 1.0.0.96 Beta 32x32 Bluetooth Driver Installer 1.0.0.96 Beta Downloaden


Downloads: 16044
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-29
Omvang: 6.04 KB
Ontwikkelaar:


Beschrijving gedurende Bluetooth Driver Installer 1.0.0.96 Beta

Dit kleine app kan generieke Microsoft drivers te installeren voor uw Bluetooth-adapter. De app iis op basis van een alom bekende methode van het patchen van de map% windir% \ inf \ Bth.inf bestand.
De app werkt voor de meeste, maar niet alle, Bluetooth adapters; of dat USB-dongles of ingebouwde adapters. Een opvallend goed punt over Bluetooth Driver Installer is dat voordat u wijzigingen aan uw systeem, de app maakt automatisch een herstelpunt. Dit is handig als er iets mis gaat. U kunt de Windows System Restore gebruiken om eventuele wijzigingen die zijn aangebracht op uw pc terug.
Bluetooth Driver Installer Is een betrouwbare app, als de windir% \ inf \ Bth.inf bestand is beschadigd of andere manier dan zal Bluetooth Driver Installer deze patch, waardoor eventuele fouten die u kan hebben repareren. Bluetooth Driver Installer Ook automatisch identificeert alle apparaten die je hebt en dan kan de compatibele driver te installeren, als je het nodig hebt.
Over het algemeen, Bluetooth Driver Installer is een geweldige app die is licht van gewicht, heeft een standaard user interface, en is zeer eenvoudig te gebruiken; het biedt wizards om u te lopen door het proces. De app biedt u ook met de gegevens in de vorm van een gedetailleerd verslag over het apparaat model, fabrikant en subversie gebruikt.