Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

CloneCD 5.3.1.4 32x32 CloneCD 5.3.1.4 Downloaden


Downloads: 63460
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Commercial Trial
Dadel: 2009-03-17
Omvang: 2.61 MB
Ontwikkelaar:


Beschrijving gedurende CloneCD 5.3.1.4

CloneCD is het perfecte instrument om reservekopieën te maken van uw muziek en data-CD's, ongeacht de kopieerbeveiliging. Met CloneCD bekroonde gebruikersinterface kunt u bijna elke CD kopiëren in slechts een paar muisklikken.

Sinds de versie 5.0, CloneCD kan niet alleen CD's, maar ook de meeste DVD-formaten, zoals DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD + R Dual Layer en DVD-RAM te kopiëren. De films worden gekopieerd één op één en dus niet aangepast (gecomprimeerd). Niet vergeten dat u ook AnyDVD nodig heeft om u DVD’s te kopiëren.

CloneCD werkt ook met andere formaten zoals ISO en UDF-bestanden en kopieert CD's/DVD's met de nieuwe SafeDisc 3 Copy Protection System. Met CloneCD kunt u perfect 1:1 kopieën maken van uw waardevolle originele CD's. Mocht u kopieerbeveiligde muziek-CD niet kunnen afspelen in de audio-installatie van uw auto, kan de back-up CD gemaakt door CloneCD dat wel doen.

Slysoft combineert kennis en innovatie, met vele jaren ervaring en directe communicatie met klanten om voortdurend verbeteringen te voorzien, en dat maakt van CloneCD de beste CD's en DVD’s kopieersoftware die er is.

Deze download is een 21-dagen trial.
Meer software van SlySoft Europe Ltd

Meer downloads CloneCD: