Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Zweeds Software downloaden Spaans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Italiaans Software downloaden Japans Software downloaden Pools

DVD Shrink 3.2.0.15 32x32 DVD Shrink 3.2.0.15 Downloaden


Downloads: 21613
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Freeware
Dadel: 2005-08-19
Omvang: 1.07 MB
Ontwikkelaar:

DVD Shrink 3.2.0.15  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende DVD Shrink 3.2.0.15

DVDShrink is een software om een back-up te maken van dvd-schijven. U kunt deze software gebruiken in combinatie met een software die DVD’s brand, om een back-up kopie van een DVD-video-schijf te maken.

DVDShrink zal ook uw back-up DVD op een nieuwe DVD branden, indien u de laatste versie van Nero geïnstalleerd hebt. Indien u al over alternatieve software beschikt voor het branden en deze wilt blijven gebruiken, dan kunt u nog steeds gebruik maken van DVD Shrink. De output van DVDShrink kan worden opgeslagen als een bestand op uw harde schijf. Deze kunt u vervolgens branden met een software naar keuze.

Waarom DVDShrink gebruiken?

De meeste DVD’s zijn beveiligd tegen kopiëren.

De eerste preventieve maatregel is encryptie. Commerciële DVD-titels worden vaak gecodeerd, waardoor u deze niet naar uw harde schijf kunt kopiëren, of als het u lukt om dit te doen, bestaat er de kans dat u deze niet kunt afspelen. DVDShrink ondervangt dit probleem met ingebouwde ontcijferingsalgoritmen.

Het volgende probleem is niet zo gemakkelijk. De meeste DVD-video-titels zijn simpelweg te grote en passen niet, zonder bewerking, op een DVD-R-schijf. DVDShrink lost dit probleem op door het comprimeren of "krimpen" van de gegevens van de originele DVD.

Met DVDShrink kunt u ook uw DVD opnieuw aanmaken. Hierdoor kunt u uw eigen compilatie maken van een of meerdere dvd's bron, of selecteer alleen de onderdelen van een DVD die u wilt bekijken, dit levert meer vrije ruimte op waardoor u de beste kwaliteit kunt behouden.

Ten slotte, waarom DVD Shrink gebruiken?

Omdat DVDShrink gratis is!