Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

DVD Shrink 3.2.0.15 32x32 DVD Shrink 3.2.0.15 Downloaden


Downloads: 32491
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Freeware
Dadel: 2005-08-19
Omvang: 1.07 MB
Ontwikkelaar:

DVD Shrink 3.2.0.15  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende DVD Shrink 3.2.0.15

DVDShrink is een software om een back-up te maken van dvd-schijven. U kunt deze software gebruiken in combinatie met een software die DVD’s brand, om een back-up kopie van een DVD-video-schijf te maken.

DVDShrink zal ook uw back-up DVD op een nieuwe DVD branden, indien u de laatste versie van Nero geïnstalleerd hebt. Indien u al over alternatieve software beschikt voor het branden en deze wilt blijven gebruiken, dan kunt u nog steeds gebruik maken van DVD Shrink. De output van DVDShrink kan worden opgeslagen als een bestand op uw harde schijf. Deze kunt u vervolgens branden met een software naar keuze.

Waarom DVDShrink gebruiken?

De meeste DVD’s zijn beveiligd tegen kopiëren.

De eerste preventieve maatregel is encryptie. Commerciële DVD-titels worden vaak gecodeerd, waardoor u deze niet naar uw harde schijf kunt kopiëren, of als het u lukt om dit te doen, bestaat er de kans dat u deze niet kunt afspelen. DVDShrink ondervangt dit probleem met ingebouwde ontcijferingsalgoritmen.

Het volgende probleem is niet zo gemakkelijk. De meeste DVD-video-titels zijn simpelweg te grote en passen niet, zonder bewerking, op een DVD-R-schijf. DVDShrink lost dit probleem op door het comprimeren of "krimpen" van de gegevens van de originele DVD.

Met DVDShrink kunt u ook uw DVD opnieuw aanmaken. Hierdoor kunt u uw eigen compilatie maken van een of meerdere dvd's bron, of selecteer alleen de onderdelen van een DVD die u wilt bekijken, dit levert meer vrije ruimte op waardoor u de beste kwaliteit kunt behouden.

Ten slotte, waarom DVD Shrink gebruiken?

Omdat DVDShrink gratis is!