Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Eraser 6.0.8.2273 32x32 Eraser 6.0.8.2273 Downloaden


Downloads: 31795
Op. Systeem: Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Open Source
Dadel: 2010-11-07
Omvang: 8.76 MB
Ontwikkelaar:

Eraser 6.0.8.2273  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Eraser 6.0.8.2273

Eraser Is een geavanceerde tool voor Windows die u toelaat om gevoelige gegevens van uw harde schijf volledig te verwijderen door het meerdere keren te overschrijven met zorgvuldig geselecteerde patronen.

Wanneer u een bestand verwijdert, verwijdert het besturingssysteem het bestand niet meteen van de harde schijn; het verwijdert enkel de verwijzing van het bestand uit het bestandssysteem. Het bestand blijft op de schijf staan tot een ander bestand hierover wordt geschreven, en zelfs na zou het mogelijk zijn om gegevens te herstellen door het bestuderen van de magnetische velden op het schijf platter oppervlak.

Er zijn verschillende problemen wanneer u beveiligde bestanden wil verwijderen, meestal veroorzaakt door het gebruik van schrijfcache, opbouw van de harde schijf en het gebruik van gegevenscodering. Deze problemen zijn in overweging genomen wanneer Eraser werd ontworpen, en dankzij deze intuïtieve design en een eenvoudige gebruikersinterface kunt u veilig en gemakkelijk persoonlijke gegevens wissen van uw harde schijf.
Meer downloads Eraser: