Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Eudora 8.0.0 Beta 9 32x32 Eudora 8.0.0 Beta 9 Downloaden


Downloads: 103117
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2010-03-05
Omvang: 9.49 MB
Ontwikkelaar:

Eudora 8.0.0 Beta 9  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Eudora 8.0.0 Beta 9

Eudora is het beste e-mail programma voor mensen die veel e-mails krijgen. Als u nu nog niet tot deze groep behoort, zult u dit toch snel worden. Neem de controle over uw e-mail voordat het controle neemt over u. Eudora is meer dan een manier om berichten te versturen en te ontvangen - het is een krachtig e-mail beheer tool met functies om uw productiviteit en communicatie te verhogen.

ScamWatch bestrijdt "phishing", schema’s die gebruik maken van verkapte URL's om persoonlijke informatie te verzamelen. Eudora herkent een URL in de koppeling die verschilt met de hostnaam en waarschuwt u om voorzichtig te zijn indien u een verbinding wil maken.

Versie 8 is open source en gebaseerd op Thunderbird.
Het voornemen van de Penelope-project is om de Eudora gebruikerservaring met het Mozilla-platform aan te sluiten. Wij zijn van plan om een gratis versie van Eudora te produceren die gebaseerd is op Mozilla en Thunderbird. Onze bedoeling is *niet* om met Thunderbird te concurreren; wij willen het aanvullen.
We zijn toegewijd aan zowel het behoud van de Eudora gebruikerservaring als het behoud van een maximale compatibiliteit, zowel voor ontwikkelaars en gebruikers. Ons doel is om één enkele ontwikkelingsgemeenschap rondom Thunderbird en Eudora te bouwen, zodat beide mailers-services sneller dan voorheen kunnen werken.
Meer downloads Eudora: