Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Fraps 3.4.6 32x32 Fraps 3.4.6 Downloaden


Downloads: 200751
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Shareware
Dadel: 2011-08-01
Omvang: 2.2 MB
Ontwikkelaar:

Fraps 3.4.6  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Fraps 3.4.6

FRAPS is een universele Windowsapplicatie die kan worden gebruikt met alle games met behulp van DirectX of OpenGL-technologie. In zijn huidige vorm, FRAPS voert veel taken en kan het best worden beschreven als:
Benchmarking Software - Zie in een hoek van het scherm hoeveel frames per seconde (FPS) u krijgt. Het voert aangepaste benchmarks en meet de frame-rate tussen twee willekeurige punten. Sla de statistieken op naar een schijf om later voor uw eigen reviews en applicaties te gebruiken.

Screen Capture Software - Maak een screenshot met een simpel druk op een toets! U hoeft niet het beeld op een tekenprogramma plakken elke keer dat u het scherm wilt vast te leggen. Uw screenshots krijgen ook automatisch een naam en tijdstempel.

Realtime Video Capture Software – Hebt u ooit gewenst om video op te nemen tijdens het spelen van uw favoriete spel? Kom een maak deel van Machinima revolutie! Verget de videorecorder, vergeet de DV-cam, een spel opnamen is nog nooit zo eenvoudig geweest! FRAPS kunt audio-en video opnemen tot 1152x864 en 100 frames per seconde! Alle films worden opgenomen met uitstekende kwaliteit.

FRAPS heeft ondersteuning voor Vista en DirectX 10 games. Sinds de Vista Desktop Window Manager (DWM) werkt door DirectX kunt u nu screenshots en video opnemen vanaf het bureaublad, net als elk ander spel of een 3D-applicatie in Vista.
Meer downloads FRAPS: