Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Feed Demon 4.0.0.22 32x32 Feed Demon 4.0.0.22 Downloaden


Downloads: 436691
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Freeware
Dadel: 2010-12-17
Omvang: 3.94 MB
Ontwikkelaar:

Feed Demon 4.0.0.22  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Feed Demon 4.0.0.22

Op zoek naar een geweldige manier om uw RSS-feeds te bekijken en beheren vanaf uw bureaublad? Kijk dan niet verder. FeedDemon is de meest populaire Windows RSS reader.

Breng de kracht van RSS rechtstreeks om uw Windows-bureaublad met FeedDemon Nieuws Aggregator:

Verkrijg onmiddellijk nieuws en informatie.
Pas de manier waarop u feeds leest en organiseert aan.
Download podcasts naar uw iPod of Windows Media Player.
De "Panic Button" detecteert wanneer u een ton van ongelezen items heeft en markeert hen (of een deel ervan) als gelezen.
Het eenvoudig te gebruiken interface zorgt ervoor dat u in handomdraai op de hoogte blijft van het laatste nieuws en informatie. U kunt de manier waarop feeds worden georganiseerd en weergegeven volledig aanpassen. Stel aangepaste nieuws horloges op basis van trefwoorden of gebruik de krachtige zoekfunctie om artikelen te vinden. U kunt zelfs podcasts en audio bestanden downloaden en tonen op uw draagbare audioapparaat. Bovendien is FeedDemon gesynchroniseerd met NewsGator Online en de rest van de NewsGator RSS Suite. De software is vooraf geconfigureerd met tientallen feeds, zodat u de kracht van RSS meteen ontketenen.
Meer downloads Feed Demon: