Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

FeedReader 3.14 32x32 FeedReader 3.14 Downloaden


Downloads: 123213
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2009-04-22
Omvang: 5.56 MB
Ontwikkelaar:

FeedReader 3.14  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende FeedReader 3.14

FeedReader Is de meest robuuste, zeer functionele persoonlijke aggregatie-oplossing die momenteel op de markt bestaat. Het leest, verzamelt, en rangschikt webinhoud op een dynamische manier; het organiseert alles rechtstreeks op de desktop van de gebruiker. Met FeedReader, heeft u direct en gemakkelijk toegang tot het nieuws (up-to-the-minute) dat u nodig hebt, zonder een overdaad aan informatie.

FeedReader downloadt automatisch updates van uw favoriete websites. Dus, het elimineert de noodzaak om voortdurend meerdere webpagina's te controleren, waardoor u onmiddellijk nieuwe artikelen kunt ophalen- het maakt niet uit hoe lang u weg bent geweest van uw bureau.

FeedReader biedt geavanceerde functies, het is intuïtieve en heeft een gebruiksvriendelijke omgeving. Zelfs niet-technische gebruikers kunnen uitgebreide, geconsolideerde informatie via het Internet - sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren verkrijgen.

FeedReader was gratis tot versie 2.9 en blijft gratis vanaf Versie 3.0
Meer downloads FeedReader: