Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Firefox 7.0.1 32x32 Firefox 7.0.1 Downloaden


Downloads: 829641
Op. Systeem: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Open Source
Dadel: 2011-09-30
Omvang: 13.21 MB
Ontwikkelaar:

Firefox 7.0.1  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Firefox 7.0.1

Het web gaat om innovatie en Firefox zet de toon met tientallen nieuwe functies om sneller, veiliger en aanpasbare web browsing ervaring voor iedereen te leveren.   

Gebruiker ervaring. De verbeteringen van Firefox leveren de best mogelijke surfervaring op het web. De nieuwe Firefox slimme adresbalk, ook wel bekend als de "Awesome Bar", leert net zoals de mens. Het kan voorkeuren van gebruikers aanpassen en het kan beter passende matches aanbieden over tijd.

Prestaties. Firefox Is gebouwd op het krachtige en nieuwe Gecko-platform, wat resulteert in een veiliger, gemakkelijker te gebruiken en meer persoonlijk product.   

Beveiliging. Firefox legt de lat voor veiligheid zeer hoog. De nieuwe malware en phishing-bescherming helpt u te beschermen tegen virussen, wormen, trojans en spyware zodat u veilig op het web kunt surfen. 

Maatwerk. Iedereen gebruikt het web anders en Firefox laat gebruikers hun browser aanpassen met behulp van meer dan 5000 add-ons.
Meer software van Mozilla Organization

Meer downloads Firefox: