Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Folder Size 2.5 (32-bit) 32x32 Folder Size 2.5 (32-bit) Downloaden


Downloads: 32938
Op. Systeem: Windows 2000 / XP
Licentie: Freeware
Dadel: 2010-04-07
Omvang: 222.5 KB
Ontwikkelaar:

Folder Size 2.5 (32-bit)  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Folder Size 2.5 (32-bit)

Folder Size voor Windows voegt een nieuwe kolom aan de Details menu in Windows Verkenner. De nieuwe kolom toont niet alleen de grootte van bestanden maar ook de grootte van de mappen. Het houdt welke mappen u wilt bekijken en scant ze in de achtergrond zodat u de volledige omvang van alle bestanden in de map kunt zien.
Kenmerken:
Schakel niet over naar een ander programma om de map grootte te bekijken. Het is er altijd wanneer u uw mappen bekijkt (zelfs in de Open en Opslaan bestanddialoogvensters kunt u de weergave wijzigen) en het is een geweldige visuele cue om u te helpen het bestand dat u zoekt te vinden. En niet alleen voor schijfopruiming maar ook voor elke keer dat u een map moet kiezen.
Geen scanning voordat u kunt beginnen. Zodra u op de kolom Folder Size klikt, ziet u onmiddellijk de grootten van de bestanden. Het scannen van grote mappen gaat door op de achtergrond terwijl u door uw mappen bladert. Explorer zal een automatische update van de map grootte column in real-time uitvoeren. Nooit meer handmatig opnieuw scannen.
Achtergrond scans zullen niet uw schijf monopoliseren. Als Folder Size detecteert dat andere programma’s druk bezig zijn met het lezen en schrijven van de harde schijf die wordt gescand, het scannen op de achtergrond wordt gepauzeerd tot de andere programma’s voltooid zijn.
Meer software van Folder Size

Meer downloads Folder Size 32-bit: