Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

FotoMix 9.2 32x32 FotoMix 9.2 Downloaden


Downloads: 16654
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-05-08
Omvang: 2.77 MB
Ontwikkelaar:

FotoMix 9.2  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende FotoMix 9.2

FotoMix Is een eenvoudige en lichtgewicht foto-editor waarmee je mensen van de ene foto toe te voegen aan een andere foto of de achtergrond op een manier vergelijkbaar met die van Photoshop.
FotoMix Heeft een standaard gebruikersinterface die is opgebouwd rond een soort verkenner kader. FotoMix Is onderverdeeld in vijf tabbladen; Achtergrond, achtergrond, samenstelling, retoucheren en Finish. Er zijn een aantal Tooltips zich aan de onderkant van het raam, die u begeleiden als je de app te navigeren. Het is echt heel makkelijk te gebruiken.
Kortom, FotoMix een eenvoudig hulpmiddel voor fotocompositie, die niet vereist dat een grote vaardigheid. Het nadeel is dat als gevolg van de eenvoud van de app, de controles lijken verouderd. De meer gevorderde gebruiker vindt de app zeer beperkt, en enkele eenvoudige functies, zoals de 'undo' knop zijn nergens te vinden?