Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

FotoSketcher 3.00 32x32 FotoSketcher 3.00 Downloaden


Downloads: 16639
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-03-26
Omvang: 5.89 MB
Ontwikkelaar:

FotoSketcher 3.00  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende FotoSketcher 3.00

FotoSketcher Is een freeware applicatie voor het Windows platform, die automatisch kan draaien digitale beelden in kunstwerken.
FotoSketcher 's User interface beschikt over een groot raam met voor-en-na ruiten die zat op een standaard werkbalk. De applicatie stelt u in staat om tal van stijlen, waaronder potloodschets, olieverf, aquarel, pastel, tekening, cartoon, pen en inkt, en sepia / vintage foto gebruiken.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Geen Artistieke vaardigheid nodig.
  -Meer Dan 25 effecten.
  -Batch Modus stelt gebruikers in staat om meerdere afbeeldingen tegelijk te wijzigen.
  -Verkrijgbaar In 23 verschillende talen.
FotoSketcher Kan meteen worden gebruikt, met vrijwel geen leercurve en de UI is zeer gebruiksvriendelijk. Evenals de mogelijkheid om uw foto's te veranderen in de kunst, de toepassing kan ook beeldcorrectie en retoucheren te voeren; automatische contrast verbetering, verandering kleurverzadiging resize of roteren afbeelding, voeg verschillende frames etc.
Over het algemeen, FotoSketcher is een eenvoudig hulpmiddel voor het aanbrengen van allerlei effecten aan uw digitale beelden. Het wordt geleverd met een groot scala aan filters en opties, een eenvoudig te split-screen indeling te maken, en vertrouwde controles.