Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

GMail Drive 1.0.17 32x32 GMail Drive 1.0.17 Downloaden


Downloads: 72306
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Freeware
Dadel: 2010-12-08
Omvang: 366.24 KB
Ontwikkelaar:


Beschrijving gedurende GMail Drive 1.0.17

GMail Drive creëert een virtueel bestandssysteem rond uw Google Mail-account zodat u Gmail gebruiken als opslagmedium.

GMail Drive Creëert een virtueel bestandssysteem op de top van uw Google Gmail-account en u kunt direct vanuit Windows Verkenner bestanden opslaan en ophalen die opgeslagen zijn op uw Gmail-account. GMail Drive voegt letterlijk een nieuwe schijf op uw computer onder de map ‘Deze computer’, waar u nieuwe mappen kunt maken en bestanden kopiëren en slepen-en-neerzetten naar toe.

Sinds Google begon een Gmail e-mailaccount te bieden met opslagruimte van 6000 megabytes bestaat, de gebruikers hebben veel opslagruimte maar heel weinig materiaal om het op te vullen. Met GMail Drive kunt u op een eenvoudig manier bestanden kopiëren naar uw Google Mail-account en ze weer op te halen.

Als u een nieuw bestand met behulp GMail Drive creëert het genereert een e-mail die naar uw account wordt verzonden. De e-mail wordt weergegeven in uw normale postvak in en het bestand wordt als bijlage bij een e-mail bevestigd. GMail Drive controleert regelmatig uw e-mailaccount (met behulp van de Gmail-zoekfunctie) om te zien of er nieuwe bestanden zijn aangekomen en om de directorystructuren weer op te bouwen. Maar in principe, GMail Drive werkt als elke andere harde schijf die op uw computer geïnstalleerd is.
Meer downloads GMail Drive: