Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Glary Utilities 5.25.0.44 32x32 Glary Utilities 5.25.0.44 Downloaden


Downloads: 55919
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-05-12
Omvang: 14.39 MB
Ontwikkelaar:

Glary Utilities 5.25.0.44  beeldschermafdruk Glary Utilities 5.25.0.44  beeldschermafdruk Glary Utilities 5.25.0.44  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Glary Utilities 5.25.0.44

Glary Utilities Is een gratis systeem schoner en prestaties booster voor uw Windows-pc. De eenvoudig te gebruiken en intuïtieve interface beschikt over één-klik-functionaliteit en eenvoudige, geautomatiseerde opties die u de keuze uit een 1-Click onderhoud of een aangepaste selectie van de operaties.
Het omvat meer dan twintig systeem hulpprogramma's waarmee u uw scan aan te passen en is voorzien van opties zoals een Registry Cleaner, Spyware Remover, Startup Manager en Shortcuts Fixer, die allemaal zullen uw prestaties van de computer te verbeteren.
De Windows Boot Time monitor, die zit in het midden van de belangrijkste interface venster, vertelt u hoe lang Windows momenteel neemt om op te starten op uw pc en vervolgens vergelijkt die met andere Windows-gebruikers. Vanaf hier kunt u dan toegang tot en beheren van een lijst van de programma's die laden op Windows opstarten en vertragen sommige van hen indien nodig.
Deze uitgebreide systeem hulpprogramma ondersteunt 44 talen en belooft te versnellen het hele proces van scannen en analyseren van uw pc.
Bekijk onze gids voor systeem utilities en vind de beste voor u.
Meer downloads Glary Utilities: