Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Growl 2.0.7 32x32 Growl 2.0.7 Downloaden


Downloads: 63693
Op. Systeem: Windows XP / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Freeware
Dadel: 2011-09-17
Omvang: 2.03 MB
Ontwikkelaar:

Growl 2.0.7  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Growl 2.0.7

Growl laat u weten wanneer er dingen gebeuren. Bestanden die gedownload zijn, vrienden die online zijn komen, er is een nieuwe e-mail aangekomen- Growl kan u laten weten wanneer er een gebeurtenis plaatsvindt met een subtiele notificatie. Growl blijft de rest van de tijd uit de weg.

Terwijl Growl u laat weten wanneer er iets gebeurt, geeft het u ook volledige controle over hoe gewaarschuwd wordt en welke actie u wilt ondernemen als antwoord op de notificatie. U kunt ervoor kiezen om te worden gewaarschuwd met een visuele indicator of een hoorbare waarschuwing, beide, of geen van beide. U kunt kiezen voor het type scherm dat wordt getoond, of de weergave op het scherm blijft, het belang van de notificatie en zelfs of de notificatie naar een andere computer moet doorgestuurd worden. U kunt meldingen krijgen die een e-mail teweeg te brengen, een script, een programma starten of worden voorgelezen.
Meer downloads Growl for Windows: