Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Icecream PDF Split&Merge 2.09 32x32 Icecream PDF Split&Merge 2.09 Downloaden


Downloads: 47820
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-05-12
Omvang: 8.32 MB
Ontwikkelaar:

Icecream PDF Split&Merge 2.09  beeldschermafdruk Icecream PDF Split&Merge 2.09  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Icecream PDF Split&Merge 2.09

Icecream PDF Split&Merge Is een gratis tool voor het splitsen en samenvoegen van PDF-bestanden. Er zijn 4 split-modus beschikbaar om uit te kiezen: in single-pagina bestanden, door groepen van pagina's, verwijderen van bepaalde pagina's, door pagina bereik.
De gratis versie van Icecream PDF Split&Merge heeft een paar beperkingen op de PRO versie. In de gratis versie heb je een limiet van 40 pagina op het aantal documenten in Split Mode. Het aantal bestanden per één merge in Merge Mode is beperkt tot 3 bestanden. Helaas kun je ook niet wachtwoorden voor samengevoegde PDF-bestanden in de gratis versie van Icecream PDF Split&Merge ingesteld.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -geen Beperking van het aantal pagina's of PDF documenten toegelaten in de PRO versie.
  -Splitting En het samenvoegen van het wachtwoord beschermde bestanden is ook mogelijk in de PRO versie.
  -Sleep En drop ondersteuning maakt het mogelijk om het toevoegen van PDF-bestanden te werken in een zeer eenvoudige manier.
  -In Ingebouwde PDF-lezer maakt het bekijken van PDF-bestanden direct vanuit de interface van het programma.
De applicatie ondersteunt zowel splitsen en samenvoegen van PDF-bestanden en deze modi eenvoudig kunnen worden gewijzigd door middel van een enkele muisklik op een knop in de linkerbovenhoek.
Meer software van icecream apps

Meer downloads Icecream PDF Split&Merge: