Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Imagine 1.0.9 32x32 Imagine 1.0.9 Downloaden


Downloads: 16752
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-03-26
Omvang: 822.17 KB
Ontwikkelaar:

Imagine 1.0.9  beeldschermafdruk Imagine 1.0.9  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Imagine 1.0.9

Imagine Is een beeld bekijken van toepassing die ondersteuning voor een groot aantal verschillende bestandsformaten, zoals JPG, BMP, PNG en GIF heeft. Imagine 's User interface beschikt simplistische elementen en is makkelijk te navigeren, te wijten aan de Explorer-gebaseerde lay-out.
Met Imagine kunt u bestandseigenschappen en EXIF-informatie, kopiëren, verplaatsen bekijken, verwijderen en hernoemen van foto's. De applicatie komt ook met eenvoudige editing technieken zoals flip, vergroten, verkleinen en roteren, kleur swap, niveaus transparantie, importeren, exporteren en aanpassen van het palet en de kleurdiepte wijzigen.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Toon Gedetailleerde informatie van het beeld / animatie bestanden.
  -Toon Exif / IPTC informatie.
  -Toon Of transparantie te verbergen.
  -Batch Conversie en een andere naam geven.
  -Extract Enkele / alle frames van de animatie-bestanden.
  -Leg Scherm.
  -Maak Meerdere pagina-afbeeldingen.
  -Command line parameter ondersteuning.
  -Shell Extensie ondersteuning.
  -Voeg-On plugin ondersteuning.
  -Maak Animaties.
Imagine Kunt u filters toepassen, zoals vervagen, reliëf, tint, verzachten, Gauss, verscherpen, grijstinten en negatief. U kunt ook in- en uitzoomen, schakelen naar volledig scherm, de volgende of vorige foto, gebruik van anti-aliasing en extract frames en pagina's. De applicatie is ook uitgerust met een batch-conversie tool. U kunt ook foto's maken, een diavoorstelling maken, animaties bewerken en een beeld met meerdere pagina's op te bouwen.
Imagine Heeft ook meertalige ondersteuning voor de volgende talen: Engels, Duits, Spaans, Russisch, Deens, Koreaans en Chinees.