Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Instagram Downloader 2.3.0.0 32x32 Instagram Downloader 2.3.0.0 Downloaden


Downloads: 16653
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-29
Omvang: 3.81 MB
Ontwikkelaar:

Instagram Downloader 2.3.0.0  beeldschermafdruk Instagram Downloader 2.3.0.0  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Instagram Downloader 2.3.0.0

Instagram Downloader Is een lichtgewicht app waarmee u de gegevens die u nodig hebt om Instagram foto's zowel eenvoudig en effectief te downloaden verzamelen. De gebruiker naam aan
uw specifieke Instagram-account is alles wat u nodig heeft om de gegevens die u nodig hebt om uw foto's te downloaden grijpen.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Snel Downloaden en export alle URL's van elk Instagram foto van een gebruikersaccount.
  -Extremely Eenvoudig te gebruiken, zelfs voor nieuwe gebruikers.
Instagram Downloader Is in wezen een batch URL downloader. Je hoeft niet echt te downloaden van uw afbeeldingen, maar eerder een tekstbestand met een URL die leidt tot elk bestand op een Instagram account. Om daadwerkelijk te krijgen uw foto's, moet u de URL's te plakken, in bulk, in een download manager.
Hoewel dit een goede app, zou het beter zijn als Instagram Downloader kwam uitgerust met een automatische downloader van zijn eigen, in plaats van aan een derde partij app te gebruiken. Afgezien van dat probleem, doet de app precies wat zegt op het tin.