Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

JDiskReport 1.4.1 32x32 JDiskReport 1.4.1 Downloaden


Downloads: 16955
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-16
Omvang: 680.9 KB
Ontwikkelaar:

JDiskReport 1.4.1  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende JDiskReport 1.4.1

JDiskReport Is een lichtgewicht applicatie die het mogelijk maakt om te begrijpen hoeveel ruimte de bestanden, mappen en directory's nemen op de stations van uw computer. De app analyseert uw schijven, verzamelt tal van statistieken die u vervolgens kunt bekijken als grafieken of tabellen. Uit deze gegevens kan je dan beslissen welke bestanden en mappen zijn achterhaald en omgaan met dienovereenkomstig.
JDiskReport Is een gratis Java gebaseerde app, die gegevens weergeeft zoals de grootte, capaciteit, en andere parameters van uw bestanden, mappen en directories. JDiskReport Displays gegevens in verschillende formaten zichtbaar, die je tussen kunt schakelen. Met JDiskReport kunt u ofwel een geselecteerde boom directory of uw C-schijf te scannen. Zodra de scans zijn voltooid, kunt u deze opslaan en opnieuw openen ze wanneer u de gegevens wilt bekijken.
De gebruikersinterface is standaard explorer mening dat een map boomstructuur in het linker paneel en vijf tabbladen in het hoofdvenster die bestaan ​​uit weer te geven; grootte, top 50, grootteverdeling, gewijzigd, en typen.
Elk van de tabs toont een reeks van pictogrammen die langs de onderkant van het hoofdvenster voor het schakelen tussen de stijlen zoals grafiek, grafiek, en de lijst. Alle beschikbare weergaven zijn nuttig en bieden iets andere info. Er zijn veel verschillende opties te gebruiken, met inbegrip van look & feel, filters, en commando's.
JDiskReport Draait op zowel Windows als Mac en Java nodig om te draaien.