Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Kodi 15.0 Beta 1 32x32 Kodi 15.0 Beta 1 Downloaden


Downloads: 36381
Op. Systeem:
Licentie: Open Source
Dadel: 2015-05-04
Omvang: 62.68 MB
Ontwikkelaar:

Kodi 15.0 Beta 1  beeldschermafdruk Kodi 15.0 Beta 1  beeldschermafdruk Kodi 15.0 Beta 1  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Kodi 15.0 Beta 1

Kodi Is een bekroonde media center applicatie voor Linux, Mac OS X, Windows en Xbox. De ultieme hub voor al uw media, Kodi is makkelijk te gebruiken, ziet er gelikt, en heeft een grote behulpzame community. Probeer het nu!
Media Management
Kodi Ondersteunt het bekijken en het spelen van een enorme bibliotheek van audio, video en beeldformaten. Kodi Heeft een geavanceerd bibliotheek management systeem waarmee u al uw media te organiseren om u een snelle en directe toegang te geven.
Fluid Interface
Kodi Verschaft een gebruikersvriendelijke interface die intuïtief, zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. De interface is volledig aanpasbaar door de gebruiker zijn gemaakt of downloadbare skins.
Plug-ins en uitbreidbaarheid
Kodi Heeft een ingebouwde in Python interpreter waarmee gebruikers en ontwikkelaars om hun eigen scripts en plugins die draaien binnen Kodi met eigen widgets en controles te schrijven. Het heeft ook een ingebouwde web-server die het mogelijk maakt op afstand worden bestuurd.
Visualisaties
Kodi 's Audiospeler ondersteunt vele visualisaties, waaronder projectM en Goom. Bovendien maakt een eenvoudige ontwikkeling van visualisaties met een eenvoudige API.
Meer downloads Kodi: