Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Launchy 2.5 32x32 Launchy 2.5 Downloaden


Downloads: 37048
Op. Systeem: Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Licentie: Open Source
Dadel: 2010-04-08
Omvang: 4.34 MB
Ontwikkelaar:

Launchy 2.5  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Launchy 2.5

   Launchy Is een gratis Windows-hulpprogramma ontworpen om je startmenu, de pictogrammen op uw bureaublad, en zelfs uw file manager te vergeten.

   Launchy Indexeert de programma's in je startmenu en kan je documenten, project-bestanden, mappen en bladwijzers doen starten met slechts een paar toetsaanslagen!

   Zodra Launchy is gestart, verbergt het zich op de achtergrond. Je brengt het naar voren door tegelijkertijd de ALT-toets vast te houden en de spatiebalk te tikken. Vervolgens typ je in een paar aanslagen het programma dat je zoekt en drukt op ENTER wanneer het eenmaal is gevonden. Je kunt Launchy ook weer doen verdwijnen door het toetsen van ESCAPE of ALT + SPACE. Je kunt aangeven met welke toetscombinatie Launchy lanceert. 

  Launchy Is ontwikkeld om te draaien op XP, maar je kunt proberen de gdiplus.dll te downloaden en het uit te pakken in je Launchy directory om te proberen het te doen draaien op Win2000.   Je kunt Launchy uitbreiden en aanpassen met vele thema's en plugins die ontwikkeld zijn door de groeiende groep gebruikers.
Meer downloads Launchy: