Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

LeechGet 2009 Version 2.1 32x32 LeechGet 2009 Version 2.1 Downloaden


Downloads: 40430
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Non-Commercial Freeware
Dadel: 2009-02-12
Omvang: 2.91 MB
Ontwikkelaar:

LeechGet 2009 Version 2.1  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende LeechGet 2009 Version 2.1

   LeechGet Is een download manager die een zeer mooi, modern, Microsoft Outlook-achtige interface gebruikt en naadloos integreert in Internet Explorer, zodat je je downloads gemakkelijk kunt starten en kunt beheren.

   Daarnaast biedt LeechGet tal van functies, zoals een automatisch downloaden, hervatten van afgebroken downloads, een download timer, automatische ophangen en uitschakelen en meer. Een ingebouwde web-parser laat je complete website met alle afbeeldingen en scripts downloaden in een mum van tijd. LeechGet Biedt ook een historie van je gedownloade bestanden, gesorteerd op dag, week en maand. Extra functies zijn onder andere een bestandsplaats icoon, een snelheidsmonitor en nog veel meer.

   Het is de ideale download manager voor dagelijkse of onregelmatig gebruik om uw downloads gemakkelijker, sneller en kleurrijker te maken. Het is echt gratis, ook voor prive-gebruik.
Meer downloads LeechGet: