Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Light Alloy 4.8.8.2 32x32 Light Alloy 4.8.8.2 Downloaden


Downloads: 16246
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-03-27
Omvang: 63.1 MB
Ontwikkelaar:

Light Alloy 4.8.8.2  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Light Alloy 4.8.8.2

Light Alloy Is een gratis multimedia speler met een eenvoudige gebruikersinterface. De applicatie is zeer aanpasbaar aan uw specifieke media wensen en Light Alloy is geoptimaliseerd om zo snel mogelijk op te starten en het zal niet veel systeembronnen verbruikt.
Light Alloy Heeft ondersteuning voor alle populaire multimedia formaten en er zijn tal van geavanceerde instellingen, zodat u het aan te passen bij alles wat de media u van plan om op te spelen, of dat nu kort muziekvideo's of epische films.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Snelle Video terugspoelen, belasting ondertitels, te minimaliseren naar systeemvak, helderheid / contrast / verzadiging controle en infrarood-afstandsbediening.
  - Light Alloy Ondersteunt ook multimedia keyboards en heeft ondersteuning voor DVD / Blu-ray (behalve voor BD menu's) en MKV / OGM / MP4 formaten.
  -Met Light Alloy Kunt u bladwijzers in de lijst of de tijdlijn te maken, bekijk een voorvertoning op de tijdlijn en maak een selectie van audio tracks en ondertiteling bij meertalige films.
Light Alloy Heeft ingebouwde video / audio codecs, ondersteuning voor aangepaste codecs, volledige ondersteuning voor ondertitels, WinLIRC ondersteuning voor afstandsbediening, configureerbare
afspeelsnelheid en beeldverhouding uitlijning. U kunt ook onafhankelijke media-instellingen voor elk bestand dat wil zeggen de helderheid, contrast, verzadiging, ondertiteling en het volume aanpassen.