Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

ManyCam Free 4.1.1.4 32x32 ManyCam Free 4.1.1.4 Downloaden


Downloads: 18976
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-08
Omvang: 47.19 MB
Ontwikkelaar:

ManyCam Free 4.1.1.4  beeldschermafdruk ManyCam Free 4.1.1.4  beeldschermafdruk ManyCam Free 4.1.1.4  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende ManyCam Free 4.1.1.4

Gebruik uw webcam met veel applicaties tegelijk.
Gebruik Skype, MSN, Ustream, en vele andere webcam en audio-applicaties tegelijk. U kunt ook hetzelfde doen met virtuele audio driver.
Voeg verbazingwekkende microfoon audio-effecten aan uw uitzending.
Gebruik voice-wisselaar technologie om uw stem voor een screencast voice over te verhullen, maken mensen aan het lachen, of het gebruiken om uw vrienden en familie te misleiden. ManyCam is ook in staat om uw microfoon en headset audio geluidskwaliteit beter dan de meeste normale audio drivers te maken.
Trekken over je videovenster.
Gebruik gebouwd in beeldbewerkingssoftware op te stellen over of tekst toevoegen aan uw live video-uitzending. Trekken over uw video terwijl in Skype, Youtube of andere video-software. Net toevoegen ManyCam als uw video bron voor elke app!
Screencast uw bureaublad
 Neem uw bureaublad en de video op te slaan op uw harde schijf. U kunt ook screencast leven te leven video chat diensten, zoals Ustream, Justin.tv, Skype en nog veel meer. Gebruik ManyCam als uw videobron op Youtube een video van het bureaublad op te nemen.
Picture in Picture
Broadcast "pnp" of picture in picture video met ManyCam. ScreenCast uw bureaublad terwijl het tonen van jezelf in een kleinere videovenster binnen dat venster. Beeld in beeld is handig voor video demonstraties op webcam en live shows. Zet uw computer in live nieuws studio met pnp functie ManyCam's.
Schakelen tussen verschillende video-bronnen.
Ga naar het tabblad Pro ManyCam Studio om snel te schakelen tussen de videobronnen. ManyCam Studio Pro kunnen maximaal 6 videobronnen en het kunnen snijden of langzaam overgang tussen verschillende bronnen. Gebruik het ManyCam menu pull-down in de bron venster naar een andere camera, stilstaand beeld, foto momentopname, een vooraf opgenomen video, en zelfs een desktop screencast toevoegen als uw videobron. Zet uw computer in een Pro live video productie studio met ManyCam.
Maak uw eigen webcam effecten.
 Maak je eigen webcam gezicht effecten, oogeffecten, mond-effecten, haar effecten en elke andere vorm van webcam-afbeelding. Deel de aangepaste effect met de rest van de ManyCam gemeenschap of houd het voor zich.