Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

MediaCoder iPhone iPad iPod 0.8.33.5685 32x32 MediaCoder iPhone iPad iPod 0.8.33.5685 Downloaden


Downloads: 15718
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-01
Omvang: 42.48 MB
Ontwikkelaar:

MediaCoder iPhone iPad iPod 0.8.33.5685  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende MediaCoder iPhone iPad iPod 0.8.33.5685

MediaCoder iPhone / iPad / iPod is een speciaal ontworpen versie van de MediaCoder app. Dit MediaCoder app is een toegewijde transcoder voor het produceren van video-inhoud van hoge kwaliteit die je kunt afspelen op digitale producten van Apple, zoals de iPhone, iPad, iPod en Apple TV.
MediaCoder iPhone / iPad / iPod is vooraf geconfigureerd geweest voor Apple's schermresolutie profielen om ervoor te zorgen u krijgt altijd de optimale kwaliteit van het apparaat dat u gaat gebruiken.
De belangrijkste kenmerken zijn:
  -Ondersteuning Van Intel en nVidia GPU-versnelling.
  -Voorschot Video filters voor het verbeteren van de visuele kwaliteit.
  -Multi-Core processor gebruik.
  -steun Voor hoge kwaliteit 2-pass encoding.
  -Simplified Gebruikersinterface.
Wanneer u de app te gebruiken, zult u merken dat het heeft een gebruiksvriendelijke interface die ervoor zorgt dat zelfs beginners in staat om het transcoderen proces eenvoudig en effectief beheren. De MediaCoder iPhone / iPad / iPod app is een gratis media conversie-tool, waarmee u bestanden van hoge kwaliteit te spelen op je iOS-apparaat, snel en gemakkelijk te maken.
Meer software van MediaCoder