Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

NSIS 2.46 32x32 NSIS 2.46 Downloaden


Downloads: 125157
Op. Systeem: Windows (All Versions)
Licentie: Open Source
Dadel: 2009-12-07
Omvang: 1.52 MB
Ontwikkelaar:

NSIS 2.46  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende NSIS 2.46

   NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) is een professionele open source systeem om Windows installateurs te realiseren. Het is ontworpen om zo klein en flexibel mogelijk te zijn en is daarom zeer geschikt voor internettoepassingen. 

  Wanneer het de gebruikers eerste ervaring met je product is, is een stabiele en betrouwbare installateur een belangrijk onderdeel van succesvol software. Met NSIS kun je zulke installateurs, die in staat zijn om alles te doen wat nodig is voor het opzetten van je software, creëren.

   NSIS is script-gebaseerd en stelt je in staat om de logica te creëren om de meest complexe installatietaken te verwerken. Vele plug-ins en scripts zijn inmiddels beschikbaar: je kunt webinstallateurs creëren, communiceren met Windows en andere software componenten, gedeelde componenten installeren of updaten en meer.
Meer software van Nullsoft

Meer downloads NSIS: