Software downloaden Software downloaden Duits Software downloaden Frans Software downloaden Brazilië Software downloaden Nederlands Software downloaden Japans Software downloaden Pools

Need For Speed World 1.8.40.1166 32x32 Need For Speed World 1.8.40.1166 Downloaden


Downloads: 18871
Op. Systeem:
Licentie: Freeware
Dadel: 2015-04-24
Omvang: 6.1 MB
Ontwikkelaar:

Need For Speed World 1.8.40.1166  beeldschermafdruk Need For Speed World 1.8.40.1166  beeldschermafdruk

Beschrijving gedurende Need For Speed World 1.8.40.1166

Need For Speed World Is het gratis, online versie van de immens populaire arcade-stijl racespel franchise. Het spel is een massively multi-player open wereld spel, waarmee je kunt communiceren en race met vele andere spelers van over de hele planeet.
Need For Speed World Heeft RPG-stijl leveling up en betere auto's te ontgrendelen. Het spel laat je nieuwe vrienden toevoegen aan wedstrijden in te voeren of tegen elkaar strijden in races.
Het spel doet moet u een gebruikersaccount te beginnen met spelen hebben. Zodra u de set-up van uw account kunt u beginnen met het creëren van een bestuurder profiel en kies uw eerste auto van een eerste selectie. Net als bij andere arcade role playing games, moet je om te beginnen met het invullen van de doelstellingen; het winnen van races, om ervaring punten te verdienen. Als je begint te nivelleren
up, zult u betere auto's te kopen.
Need For Speed World Heeft heel intuïtieve gameplay, maar de arcade-stijl hanteren betekent dat het niet echt realistisch of nauwkeurig. Er zijn een aantal leuke dingen die je kunt doen in het spel, zoals het nemen van bochten op volle snelheid of drift. U kunt ook de snelheid van uw auto om tegenstanders te dwingen uit de weg te vergroten.
Over het algemeen, de arcade stijl is erg leuk om te spelen, zij het niet erg
realistisch. De graphics zijn heel soepel en de gameplay is zeer
goed voor een MMOG. Het nadeel is dat de andere spelers in de vrije
modus worden alleen getoond als spoken en je kunt rijden door hen.
Meer software van Electronic Arts Inc